Yoga Sadana
Image default
Gezondheid

3 Redenen om schoenhoesjes te dragen

Bij Van Manen Hygiëneproducten kennen ze het belang van het dragen van goede schoenhoesjes. Maar de meeste gemiddelde werkende consumenten denken misschien geen twee keer na over het investeren in een doos schoenhoesjes. Ook al zijn ze niet meer alleen van belang voor gebruik in ziekenhuizen of zorginstellingen. Ze zijn ook goed in te zetten voor persoonlijk of professioneel gebruik. Lees hieronder 3 redenen waarom u schoenhoesjes zou moeten dragen en ontdek of ze een verandering in uw huis of bedrijf teweeg kunnen brengen.

Schoenhoesjes beschermen uw vloerbedekking

Of u nu een makelaar bent die een huis laat zien of een trotse eigenaar van nieuwe hardhouten vloeren, schoenhoesjes kunnen helpen uw investering te beschermen. Ze kunnen helpen om beschadigingen door bijvoorbeeld krassen te voorkomen.

Ze zijn goed voor de hygiëne

Schoenhoesjes worden uiteraard niet voor niets en vooral geassocieerd met ziekenhuizen, zwembaden of zorginstellingen. Het juiste gebruik van deze hoesjes kan helpen voorkomen dat bacteriën of ziektekiemen de steriele gebieden verontreinigen. Ziekenhuizen zijn echter niet de enige plek waar ze van nut kunnen zijn. Industriële tuiniers, sportzalen of kinderdagverblijven kunnen er ook gebruik van maken om kruisbesmetting op hun werkplek te voorkomen.

Ze beschermen uw schoenen

Hoesjes over schoenen zijn een makkelijke manier om uw nieuwste schoenaankoop te beschermen tegen lelijke vlekken of krassen. Of zelfs tegen watervlekken. Of u nu uw schoenen bedekt tijdens een doe-het-zelf klusje of uw schoeisel beschermt tijdens een modderige bijeenkomst in de natuur, het gebruik van hoesjes kan de levensduur en het uiterlijk van uw schoenen heel goedkoop, snel en makkelijk verlengen.

Bespaar tijd en kosten

Wanneer u op het werk uw schoenen moet verwisselen elke keer dat u een gecontroleerd gebied moet betreden, kan het uit- en aantrekken van een ander paar schoenen soms te veel tijd kosten. Wanneer u in plaats daarvan schoenhoesjes gebruikt, kost het u zelfs nog geen minuut om ze aan te trekken.

Bezoek vandaag nog de website

Hoesjes over uw schoenen zijn op meerdere vlakken erg handig. Ze zorgen voor een schoon en ordelijk voorkomen, thuis of op het werk. Wanneer u bezoekers, klanten, patiënten of medewerkers de mogelijkheid geeft ze te dragen laat u hun zien dat u bereid bent om net dat beetje extra te doen om voor bescherming én hygiëne te zorgen.