Een saxofonist als perfecte begeleiding

Een saxofonist als perfecte begeleiding

Een saxofonist als perfecte begeleiding

Een etentje ter ere van je zeventigste verjaardag wordt nog bijzonderder als je een saxofonist inhuurt die een mooi deuntje weggeeft. Bij Evenses kun je saxofonisten boeken die thuis zijn in diverse muziekstijlen. Denk daarbij aan jazz en soul, maar ook aan pop. Ze zijn ontzettend bedreven in hun vak en hun instrument kent geen geheimen meer voor hen.

 

Boekbaar als solo-artiest of als deel van een bandformatie

Een saxofonist kan bij Evenses op verschillende manieren geboekt worden. Je kunt kiezen voor iemand die solo speelt en sereen klinkende jazzy riedeltjes ten gehore brengt maar hij kan ook deel uitmaken van een band. Een saxofonist samen met een pianist behoort tot de mogelijkheden, maar als je er dan ook nog een bassist aan toevoegt, krijg je een muzikaal trio dat zorgt voor de perfecte muzikale begeleiding van je etentje.

 

Professioneel geschoold

De saxofonisten die je via Evenses kunt inhuren hebben een conservatoriumopleiding afgerond en hebben een jarenlange ervaring met het geven van optredens voor zowel kleine als grote gezelschappen. Zij weten je met hun spel te raken. Daar selecteert een boekingsbureau als Evenses ze dan ook op. Wat tegenwoordig ook heel erg in trek is, is de combinatie van een DJ en een saxofonist. De combinatie van sereen saxofoongeluid met elektronische danceklanken is gewoonweg magisch en zal je feest een boost geven. Wanneer je het wat lastig vindt om te kiezen, kun je zeer eenvoudig contact opnemen met Evenses om samen tot de beste saxformatie te komen.