Laat uw dozen meteen bedrukken als u deze gaat kopen

Laat uw dozen meteen bedrukken als u deze gaat kopen

Bij een specialist als De Jong Verpakking kunt u prima terecht als u standaard dozen wilt kopen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Amerikaanse vouwdoos? Daarnaast levert deze specialist ook maatwerk. Zo maken ze golfkarton trays op maat, zodat u uw producten gemakkelijk kunt vervoeren. Naast het formaat van de dozen, is ook de opdruk ervan maatwerk. Met een bedrukte tray presenteert u uw merkproducten immers optimaal aan zowel uw klanten als op het uiteindelijke verkooppunt. Daarom maakt de specialist het mogelijk om uw dozen tegen een scherpe prijs te voorzien van fotobedrukkingen. Zo zorgt u voor een perfecte verpakking voor uw producten die de aandacht trekt van toekomstige klanten.

Voor verschillende toepassingen kunt u bij de specialist geschikte dozen kopen

In veel situaties is het noodzakelijk om dozen te kopen. Levert u bijvoorbeeld fruit en wilt u dit vervoeren met golfkarton trays? Of heeft u wellicht een product ontwikkeld dat u efficiënt wilt vervoeren door een Amerikaanse vouwdoos te gebruiken. Wat uw toepassing ook is, bij De Jong Verpakking kunt u er altijd de juiste dozen voor kopen. Bij dit bedrijf heeft u namelijk keuze uit een ruim assortiment aan dozen in standaardformaten. Vindt u in dit assortiment niet helemaal waarnaar u op zoek bent? Geen probleem, want de specialist levert ook maatwerk. Wat uw toepassing ook is, bij dit bedrijf vindt u er altijd een geschikte doos voor.

Door de juiste dozen te kopen verpakt u uw producten veilig

Uw hoofddoel bij het transporteren van uw producten, is dat uw goederen zonder enige beschadigingen aankomen op hun plaats van bestemming. Om hiervoor te zorgen is het belangrijk dat het transport veilig is en ook dat uw producten goed zijn verpakt. Let er daarom bij het kopen van dozen voor het verpakken van uw producten op dat het materiaal voldoende bescherming biedt. Om ervoor te zorgen dat uw producten veilig worden vervoerd, produceren ze bij De Jong Verpakking golfkarton met een dubbele golf. Ook gebruiken ze uitsluitend sterke papiersoorten. Hierdoor is de verpakking extra stevig en worden uw producten optimaal beschermd tegen bijvoorbeeld vuil en botsingen.