Meerdere mogelijkheden voor opslag bij dit transportbedrijf in het mooie Den Bosch

Meerdere mogelijkheden voor opslag bij dit transportbedrijf in het mooie Den Bosch

Bent u op zoek naar een partner die u ondersteunt bij het opslaan van goederen, in feite een transportbedrijf in de buurt van Den Bosch dat uw goederen vervoert? Voor het transport van pallets, containers of stukgoederen? Dan schakelt u Brouwers in. U hoeft slechts één bedrijf uit Den Bosch te benaderen voor zowel de opslag als het transport van goederen. Of u er u goederen naar het buitenland moeten, er producten vanuit Duitsland of België naar Nederland moeten of u binnen Nederland goederen transporteert: bij Brouwers is het mogelijk. Dankzij het uitgebreide wagenpark is het transportbedrijf altijd in staat om aan uw wensen te voldoen. U vindt altijd een passende oplossing van Brouwers uit den Bosch.

Efficiënte manier van opslag bij transportbedrijf in Den Bosch

Bij het huren van een opslagruimte wilt u verzekerd zijn van een efficiënte werkwijze, zoals bij Brouwers. Dat komt mede door de innovatieve opslagmogelijkheden. U vindt op twee locaties in Den Bosch een modern warehouse voor de opslag van uw goederen. Dat wil zeggen dat de opslag is uitgevoerd met inrijdstellingen, verrijdbare stellingen en conventionele stellingen. Een andere reden van de efficiënte werkwijze is de persoonlijke benadering, professionaliteit en klantgerichtheid van het bedrijf. Zij denken met u mee, luisteren aandachtig naar uw wensen en houden rekening met uw bedrijfsprocessen. Zo verloopt het opslaan van uw goederen zo efficiënt mogelijk en wordt er aan uw behoeften voldaan.

Vraag een offerte aan als u een opslag in Den Bosch wilt huren

Ga in zee met een specialist in logistiek voor het opslaan van pallets en andere goederen. Zo’n specialist is Brouwers. Het bedrijf beschikt over twee locaties op de industrieterreinen de Brand en de Vutter. De locaties in Den Bosch bieden samen ruimte voor ongeveer 25.000 pallets, zodat u altijd voldoende ruimte heeft voor de opslag van uw goederen. Vanuit daar vertrekken er ook vrachtwagens voor transport. Zo kunt u eenvoudig de opslagruimte combineren met transport van of naar het binnen- en buitenland. Wilt u gebruikmaken van de opslag van Brouwers in Den Bosch? En bent u benieuwd naar de prijzen en de mogelijkheden voor uw situatie? Dan vraagt u via de website een offerte aan.