Yoga Sadana
Image default
Gezondheid

Synofit, makkelijk bewegen

Wil je graag de spieren en gewrichten ondersteunen? Dan zijn de voedingssupplementen van Synofit misschien wel iets voor jou. Synofit is een premium merk dat is gespecialiseerd in het bewegingsapparaat van de mens. Bedoeld om beweging te vergemakkelijken. Wat is Synofit precies? Waar gebruik je het voor?

Bewezen Synofit producten

Wat Synofit uniek maakt is, dat ze alleen producten maken die onderbouwd zijn en zich in de praktijk bewezen hebben. Dit is dus goed nieuws als je tot op hoge leeftijd fit en vitaal wilt blijven. Synofit maakt uitsluitend natuurlijke producten met een gunstige invloed op de beweging. Daarnaast is Synofit altijd bezig met kwaliteitsverbetering. Zowel in de wetenschap als in natuurlijke ingrediënten zodat ze altijd ‘up to date’ zijn op het gebied van beweging en het behoud van spieren, gewrichten, zenuwen en botten.

Continue kwaliteitsverbetering van de Synofit producten, dat is waar het merk zich hard voor maakt. Zodat ze blijvend kwalitatief hoogstaande eindproducten kunnen garanderen. Met inspiratie uit de natuur en met de nieuwste inzichten vanuit de wetenschap combineert Synofit beide aspecten bij de ontwikkeling van de nutraceuticals, om jou zo een kwalitatief hoogstaand product te kunnen bieden.

Voeding, vitaminen en mineralen

Als je last hebt na het sporten van spieren, zenuwen, gewrichten of botten is dat erg vervelend en pijnlijk. Een goede voeding en voldoende opwarmen voor het sporten kan een hoop leed voorkomen. Er zijn ook veel vitaminen en mineralen die kunnen bijdragen aan een soepele beweging zoals:

  • Vitamine D
  • Vitamine B
  • Vitamine C
  • Vitamine E
  • Magnesium
  • Zink

Gewrichten en botten

Het menselijk lichaam heeft ongeveer 360 gewrichten. Bij een actieve levensstijl worden deze soms intensief belast. Vaak betreft dit schouder-, knie- of heupgewrichten. Synofit heeft hiervoor de Premium Plus variant ontwikkeld. Dit product is vooral gericht op de gewrichten. De Synofit Premium Plus producten bevatten daarnaast Vitamine D3 voor het optimaal houden van de botten.

Ondersteun je gewrichten door de producten van Synofit te gebruiken.