Wat gebeurt er bij een LASIK behandeling?

Wat gebeurt er bij een LASIK behandeling?

  • By :
  • Category : Gezondheid
  • Comment : 0

Een ooglaserbehandeling via de LASIK methode is een goede keuze als u iedere dag weer scherp wilt zien zonder bril of lenzen. Deze behandeling laat u uitvoeren door de ervaren oogartsen van Refractiecentrum Haaglanden. Tijdens het uitvoeren van de LASIK methode wordt het oog verdooft met oogdruppels, waarna een hoornvliesflapje wordt gemaakt. Dat is meestal 0,16 of 0,18 mm groot en wordt zo gemaakt dat deze scharniert naar één kant. Daarna volgt de laserbehandeling met een Excimer laser of Femtosecond laser. Deze methode wordt veruit het meeste gebruikt om ogen met een gemiddelde bijziendheid, verziendheid en een cilinderafwijking te corrigeren.

Geen bril of lenzen meer met een ooglaserbehandeling met de LASIK methode 

Elke dag lenzen in- en uitdoen wordt door veel mensen als vervelend ervaren. Heeft u dit gevoel ook? En vindt u het gebruik van een bril ook niet prettig? Ervaar dan het gemak van direct scherp zien als u wakker wordt. Hoe? Door een ooglaserbehandeling met de LASIK methode. Deze methode corrigeert bijziendheid, verziendheid en een cilinderafwijking aan uw oog door middel van een simpele laserbehandeling. Laat de LASIK behandeling uitvoeren door een specialist als Refractiecentrum Haaglanden in Den Haag. Zij werken enkel met de meest geavanceerde machines en gespecialiseerde oogartsen. Hierdoor bent u verzekerd van de beste oogheelkundige zorg, waardoor u onbezorgd een ooglaserbehandeling uit laat voren.

Een cilinderafwijking corrigeren met de LASIK methode

Een cilinderafwijking aan uw oog kan verschillende symptomen oproepen. U kunt hierdoor bijvoorbeeld hoofdpijn en vermoeide ogen krijgen. Het licht kan bij een cilinderafwijking niet goed op het netvlies terecht komen door een verkeerde vorm van het hoornvlies. Het licht komt zo op meerdere plekken op het netvlies terecht, waardoor u wazig ziet en uw ogen sneller vermoeid raken. Gelukkig biedt de LASIK methode uitgevoerd door Refractiecentrum Haaglanden uitkomst. Deze ooglaserbehandeling zorgt ervoor dat uw hoornvlies boller of vlakker wordt gemaakt, waardoor het lichtinval weer gelijkmatig wordt verdeeld. Deze methode wordt vaak toegepast, waardoor complicaties tot een minimum worden beperkt. Het kan voorkomen dat u in de dagen na de operatie last heeft van droge ogen.