Yoga Sadana
Image default
Aanbiedingen

De fysiotherapie in Hoogland van zeeinbeweging.nl helpt je weer op de been

Steeds vaker hebben mensen last van lichamelijke klachten en dan is het goed om langs te gaan bij de fysiotherapie in Hoogland om hiermee te zorgen dat de klachten worden verbeterd of in ieder geval verminderd. Soms is het dagelijkse leven niet eens meer mogelijk omdat je zoveel last hebt van de klachten die in je lichaam zijn gaan opspelen. Daarom is het goed om een bezoekje te brengen aan de fysiotherapie in Hoogland om hier naar je klachten te laten kijken en te zien of hier een manier voor kan woerden gevonden om dit op te lossen. Allereerst wordt er tijdens een kennismakingsgesprek gekeken naar de klachten die e hebt en de eventuele oorzaken daarvan. Dat doe je aan de hand van een vragenlijst, een kort gesprekje en een aantal test. Als de diagnose is gesteld kan er een behandelplan worden opgesteld.

Soorten therapeuten

Bij de fysiotherapie in Hoogland van zeeinbeweging.nl werken allemaal professionele therapeuten die goed hebben geleerd voor het vak en weten waar ze het over hebben. Hierbij moet je denken aan fysio therapeuten, maar ook aan manueel therapeuten die zich vooral richten op de gewrichten in het lichaam. Vaak is een manueel therapeut ook een fysio therapeut en kan je dus met meerdere klachten helpen. Soms heb je last van een gewricht, wat wordt veroorzaakt door een knellende spier en andersom. Nadat de diagnose is gesteld en er een plan met je is opgesteld, zal de behandeling van start gaan. Meer over de behandeling fysiotherapie .

Klachten aanpakken

De behandeling zal allereerst voornamelijk plaatsvinden op de bank, maar naarmate de klachten steeds meer verminderen kan je naar de zaal om te gaan trainen voor het door jou aangegeven deel van je lichaam. Heb je bijvoorbeeld een blessure opgelopen met een sport en moet je na een operatie herstellen, of wil je juist proberen zonder een operatie het herstel van je knie te bevorderen, dan kan de fysiotherapie in Hoogland je daar zeker in begeleiden. Kijk samen naar de mogelijkheden die hiervoor aanwezig zijn. Hoe lang de behandeling duurt hangt af van de klacht.