Yoga Sadana
Image default
Vervoer en transport

Een elektrische bakfiets is ideaal om kinderen mee te vervoeren

Een elektrische bakfiets is de ideale fiets voor ouders. Even de kinderen naar school of naar het kinderdagverblijf brengen wordt met dit type fiets wel heel gemakkelijk. Het maakt niet uit of u mee- of tegenwind heeft, want de fiets ondersteunt u waar nodig. Zo is het ook niet erg wanneer er wat meer gewicht in de bak zit. U hoeft zelf immers niet al het zware werk te doen, want de trapondersteuning helpt mee. Daarnaast is het ook veel veiliger om een bakfiets te kopen en hiermee de kinderen te vervoeren. Zelf fietsen is goed voor de motorische ontwikkeling van kinderen, maar kan in het hedendaagse verkeer gevaarlijk zijn. Met een elektrische bakfiets houdt u de controle en zitten de kinderen veilig in de bak.

Bakfietsen in allerlei soorten en maten

Een elektrische bakfiets is een handig vervoersmiddel wanneer u bijvoorbeeld kinderen heeft of graag met de fiets boodschappen doet. Door de ruime bak voorop vervoert u in één keer meerdere kinderen of spullen. Bij Fietskar.nl snappen ze dat dit echter hard trappen kan zijn en daarom biedt dit bedrijf een elektrisch model aan. Ondanks het formaat gaat het trappen toch licht en bent u goed wendbaar. Zo staat u in een mum van tijd op de plaats van bestemming en bent u ook nog eens sportief bezig. Klinkt goed toch? Ook wanneer u een reguliere bakfiets wilt kopen, bent u bij deze specialist aan het juiste adres. Kies uit diverse vormen, maten en stijlen van de meest toonaangevende merken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Burley, Thule, Vantly en Winther.

Maak een testrit!

Zou u graag willen proberen om op een bakfiets te rijden? Dat kan dankzij Fietskar.nl! U kunt hiervoor namelijk langskomen in de fysieke winkel in Hilversum. Hier kunt u ook terecht voor onderhoudsbeurten en reparaties. Wilt u accessoires of bijvoorbeeld gereedschap kopen? Dan zit u hier ook goed. Wilt u een bakfiets kopen en weet u al precies welke? Bestel deze dan eenvoudig in de webshop.