Yoga Sadana
Image default
Gezondheid

Heb je wel eens gehoord over Vortrex Healing

Ben je benieuwd naar wat deze methode precies inhoudt? Daar vertel ik je graag meer over, want ik begrijp dat de behandeling veel vragen oproept. Deze therapie werkt altijd positief, voor het hoogste doel én voor het welzijn van de behandelde. Het fijne?

Deze therapie kan gebruikt worden in combinatie met andere behandelingen. Hierbij kun je denken aan een operatie, het bezoeken van een fysiotherapeut of een andere behandeling. 

Wat is Vortrex Healing?

Maar wat is Vortrex Healing? Dit is een energetische therapie uit de traditie van Merlijn. Het bijzondere aan deze methode? Deze methode werkt met goddelijke energie, het bewustzijn en het vermogen om het lichaam om zichzelf te helen. Deze behandeling spiegelt het binnenste van jouw innerlijke zelf. Doordat deze wijze je innerlijke zelf weerspiegelt, werkt de therapie altijd goed. Zowel voor het welzijn van degene die behandeld wordt als voor het hoogste doel.

Bij Shanti Healing ben je ook op het juiste adres voor:

  • Malva-chakratherapie
  • Theatahealing
  • Energetisch schoonmaken van gebouwen en gebieden

Hoe werkt de behandeling?

Dankzij de Vortex Healing behandelingen worden de veroorzakers van de problemen met wortel en al verwijderd. Hierdoor is de kans dat de klachten of problemen terug komen, kleiner. Na een behandeling voel je meteen een gevoel van ontspanning. Je bent veel relaxter en je hebt veel beter inzicht op je problemen. Het kan zijn dat er emoties boven komend drijven die je nog moet verwerken. Het verwerken van de emoties duurt niet lang, dit duurt maar even.

Dít kan Vortrex Healing voor jou betekenen

Ervaar je klachten zoals astma, woede, depressie, angst of lichamelijke klachten zoals de ziekte van Crohn? Of irriteren jij en je partner zich aan elkaar, of wil je bevrijd worden van diepgewortelde gedachten en gevoelens die je maar niet kunt verhelpen? Vortex Healing biedt een oplossing. Wanneer je gevoelens en gedachten niet verwerkt, blijven ze ronddwalen in je leven.

Ze spelen een grote rol bij het leven van alledag én bij de keuzes die je iedere dag weer maakt. Vortex Healing zorgt er voor dat deze klachten verdwijnen.

http://www.shanti-healing.nl/