Yoga Sadana
Image default
Gezondheid

hijama den haag goedkoop

Hijama is een Arabische term die letterlijk vertaald wordt als ‘zuigen’. De naam Hijama komt van dit woord. Hijama is een techniek waarbij glazen of plastic bekers op bepaalde plaatsen op de huid worden geplaatst en er een vacuüm ontstaat, waardoor er zuigkracht in de bekers ontstaat. Daarom wordt cupping-behandeling ook wel hijama-therapie genoemd.

Door de zuigkracht wordt de bloedcirculatie ter plaatse van de cup aanzienlijk verbeterd. Er zijn verschillende gezondheidsvoordelen aan een verhoogde bloedstroom. Op deze manier wordt het lichaam aangemoedigd om afvalstoffen en vergiften te verwijderen, worden blokkades losgemaakt en wordt nieuw bloed gegenereerd. Behalve dat het de algemene gezondheid verbetert, geeft het ook verlichting van een breed scala aan ziekten en chronische aandoeningen, waaronder diabetes.

De hijama reinigt en stimuleert het lichaam, waardoor gifstoffen en afvalstoffen op natuurlijke wijze uit het lichaam worden verwijderd. Deze vergiften zijn vaak afkomstig uit het milieu, zoals vervuilde lucht, schoonmaakchemicaliën en ongezonde voedingsbronnen. Behalve lichamelijk en geestelijk onwel zijn, kunnen zich giftige stoffen in jouw lichaam ophopen. Ziekte, stress en medicijnen zijn allemaal dingen die in je opkomen.

Hijama

Gifstoffen hebben het vermogen om gedurende een langere periode in het lichaam aanwezig te blijven, wat in de loop van de tijd aanzienlijke schade aanricht. Het kan bijvoorbeeld de toevoer van zuurstof en essentiële voedingsstoffen belemmeren of belemmeren, met alle gevolgen van dien. Diabetes, artritis, migraine, hartaandoeningen en talrijke maligniteiten zijn slechts enkele van de ziekten, aandoeningen en kwalen die zich in de loop van de tijd kunnen ontwikkelen als gevolg van deze blootstelling. Maak direct een afspraak voor een behandeling.

Jouw lichaam na het ondergaan van de hijama zal van afvalstoffen en vergiften ontdoen. Je wordt fitter en gezonder en je hele kwaliteit van leven neemt toe. Je zult merken dat jouw klachten in aantal zijn afgenomen. Pijnverlichting is doorgaans eenvoudig te reguleren en kan vrijwel onmiddellijk worden bereikt.