Yoga Sadana
Image default
Hobby en vrije tijd

Lessen om het leven te verbeteren

Lessen in het leven

Les 1:  Liefde is wat je doet

Ik gebruik de terminologie dat het leven kort is. Dat is niet bedoeld als deprimerend, maar om iemand het idee van een dringende behoefte te geven. Er is geen andere tijd dan om een ​​algeheel gevoel van liefde te hebben. Ik groeide op in een zeer liefdevol huishouden – een huis vol met 4 personen met horoscoop Stier – en dit is de hoofdgedachte die mijn hele leven is blijven hangen. We zouden van ons leven moeten houden. Ga elke dag door  op vrijwillige basis het gevoel van geluk.

We moeten beginnen met het tonen van liefde jegens degenen om ons heen. Door onze liefde te laten zien, opent het de communicatie, helpt mensen om samen te komen en heeft dat de menselijke behoefte aan gezelschap nodig. Vergis je niet, we lijken samen te zijn gegroeid als een heel menselijk ras. Dit is geweldig nieuws, want het is aan ons allemaal om liefde, geduld en mededogen voor elkaar te tonen. Een van mijn missies is om altijd te vragen hoe kunnen we dit nog beter doen?

Een stap die je kunt doen om wat liefde te tonen, is door snel een video te maken over dingen waar je nu van houdt in je leven. Zet het op Facebook en deel je droom, want deze droom kan mooi zijn als je actie wilt ondernemen om een ​​meer liefdevol leven te leiden.

Les 2: Dankbaarheid is de sleutel.

Een van de grootste dingen waar ik in mijn leven dankbaar voor ben, zijn de ouders van mijn vrouw. Ze namen ons mee nadat ik jaren geleden mijn baan was kwijtgeraakt en al jaren het contact met onze familie hebben verduurd, terwijl ik weer opstond. Door elk artikel te schrijven, elk boek te publiceren en des te meer deel ik de lessen van het leven met mijn kinderen en u, de lezer, toon ik mijn dankbaarheid. Mijn inspiratie moest uit wanhoop komen.

Dankbaar zijn voor degenen die van je houden is iets dat moet worden gedeeld. Vertel mensen dat je zelfs op je eigen manier dankbaar bent. Dit kan een telefoongesprek zijn, een handgeschreven brief schrijven of gewoon langs gaan om te praten. Als je wilt zien hoe dankbaarheid werkt in het leven, neem je de telefoon of praat je met een persoon. Vertel hen dat je dankbaar bent met heel je hart. Het zal een verbazingwekkende impact hebben op je leven wanneer je de stappen zet die je leven zullen verbeteren.

Les 3: Altijd naar progressie streven

Inspiratie komt naar ons op verschillende momenten in ons leven, van het lezen van je horoscoop voor morgen tot een wandeling in het bos. Die inspiratie kan uit twee plaatsen komen. Pijn of plezier. We zeggen allemaal dat we van plezier houden. Toch is het erg lastig om iemand hierin te laten handelen. We zouden ervoor kunnen kiezen om te zeggen dat we vanaf nu handelen vanuit plezier. Plezier brengt je ver, maar er moet nog steeds pijn gebeuren om ons te helpen groeien.

Als kinderen leerden we dat het pijn deed, maar niet het einde van de wereld was toen we onze knieën schaafden. Ik moedig mensen aan om hun knieën te schaven. Probeer zoveel dingen als je hartje begeert. Je zult die passie vinden die je in je leven wilt. Zelfs licht zijn mijn ouders inspiraties. Het zijn verbazingwekkende menselijke wezens. De laatste tijd hebben ze veel verschillende dingen gedaan, zoals verre reizen maken en het doen van allerlei soorten dingen. Leringen komen op veel verschillende manieren en voorbeelden uit het echte leven en je sterrenbeeld behoren tot de beste.

Geef nooit jouw dromen op. Je verdient het om ze te pakken te krijgen en je moet volhouden. Hou alles niet voor jezelf, hoewel het wel degelijk op jou neerkomt. Blijf volharden in de liefde voor het leven of de boodschap die je wilt delen. Blijf volharden met de dankbaarheid van de uitdaging. Wees zo sterk als je wilt zijn. Onthoud dat kracht in vele vormen komt. Gebruik degene van wie je het meest houdt.

Bron:
Zodiac Horoscoop