Yoga Sadana
Image default
Energie

Maak het gezellig met een inbouw gashaard

Als u het gezellig wilt hebben in uw moderne woonkamer en u ook het milieu een warm hart toedraagt, dan is het laten installeren van een inbouw gashaard of MCZ pelletkachel een goed idee. Het minimalistische ontwerp van deze haarden passen uitstekend in een modern interieur. Dit komt vooral door de zwart- en staaltinten en de strakke lijnen van deze kachels. Zo passen een MCZ pelletkachel of een inbouw gashaard uitstekend bij de rest van het interieur van uw woonkamer of kantoor. Een MCZ pelletkachel of inbouw gashaard heeft daarnaast nog veel meer voordelen ten opzichte van een standaard houtkachel. Een dergelijke kachel verbruikt minder energie en vooral is de uitstoot van schadelijke stoffen een stuk lager ten opzichte van een normale kachel. Een dergelijke kachel is zeer innovatief, wat betreft luchttoevoer en de verwerking van brandstof. Houtpellets zijn tevens ook milieuvriendelijke en efficiënte brandstof. Zo bereiken de houtpellets een CO2-neutrale brandstof.

Een gashaard zorgt gegarandeerd voor een gezellige sfeer

Lijkt het laten inbouwen van een gashaard u ook wel wat? Dan wordt uw haard zeker mooi geïnstalleerd en kunt u genieten van een gezellige omgeving in uw woonkamer of in uw vergaderzaal bijvoorbeeld.  Uw gashaard wordt goed afgewerkt, zodat deze perfect in uw woonkamer of vergaderzaal past. Een gashaard heeft nog een ander groot voordeel, namelijk dat de brandstof nooit bijgevuld hoeft te worden en dat de brandstof ook nooit op raakt. Daarnaast heeft een gaskachel weinig onderhoud nodig. Er hoeft namelijk maar eenmaal per jaar onderhoud gepleegd te worden. Ook komt er geen fijnstof vrij bij het branden van een gashaard.

Bezoek de uitgebreide showroom

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van een MCZ pelletkachel of gaskachel in uw woning of kantoor? Bezoek dan de showroom van Ambianza in het Utrechtse Meerkerk. Vraag om persoonlijk advies en bekijk de veelheid aan verschillende modellen. Wilt u gewoon informatie of woont u niet in de buurt van Meerkerk, waardoor u niet kunt langsgaan in de studio? Dan kunt u ook telefonisch contact opnemen met dit bedrijf.