Yoga Sadana
Image default
Woningen

Nefit Easy wordt Bosch Easycontrol. Koop hem hier.

Bedienbaar op afstand

Wanneer u de Nefit Easy koopt kunt u deze zeer eenvoudig op afstand bedienen door middel van een gratis te downloaden app. De verwarming stelt zich automatisch in op de juiste temperatuur door de aanwezigheidsfunctie waarbij de thermostaat kan zien wie er thuis is door middel van de aanwezige smartphones te registreren. Wanneer bijvoorbeeld niemand meer thuis is, zal de thermostaat zelf de verwarming omlaag zetten. Tevens krijgt u een melding via de app wanneer iets misgaat met de cv-installatie, waarna via de Easy app u meteen een installateur kunt inschakelen met een simpele druk op de knop in de app.

 

Efficiënt en besparend

De thermostaat heeft een handige eco-indicator die u helpt met extra energie besparen. Met de Easy app kunt u eenvoudig zien hoeveel gas verbruikt wordt voor verwarming en warm water. De app maakt daarnaast inzichtelijk wanneer efficiënte verwarming plaatsvindt. Ook draagt de aanwezigheidsfunctie bij aan een verlaging van gasgebruik. De Nefit Easy kopen komt zonder bijkomende extra opties voor het gebruik maken van al deze functies.

 

Geschiktheid

De thermostaat is makkelijk te combineren met Nefit cv-ketels en ook geschikt voor cv-ketels van andere merken door gebruik te maken van de Easy Connect Adapter.

 

Best bekroonde thermostaat van Nederland

De Nefit Easy is de meest bekroonde thermostaat van Nederland, daarom kunt u het beste de Nefit Easy kopen wanneer u naar een cv-installatie op zoek bent. De thermostaat heeft een heel stijlvolle uitstraling, fijn touchscreen en werkt zonder batterijen en extra kabels. De Nefit Easy voert daarnaast zelf updates uit en beschikt over zelflerende en automatische klokprogramma’s.

 

https://www.installatievakwinkel.nl/bosch/easycontrol