Yoga Sadana
Image default
Gezondheid

Medisana kussen

Wil je altijd en overal genieten van een heerlijke en ontspannende massage en wil je dat corona proof doen? Het bezoeken van een massagesalon is dan in ieder geval niet een goed idee. Het kopen van een massage apparaat zoals een shiatsu massagekussen is dan wel een hele goede keuze. In dit artikel gaan we in op het meest populair massagekussen van dit moment namelijk de Medisana MC825. We bespreken de belangrijke functionaliteiten van dit apparaat en de voordelen en nadelen. Wij wensen je veel plezier met het lezen van deze review. 

Volledige  massage:
Zoals je kan zien is de Medisana MC 825 een groot shiatsu kussen. Het grote voordeel hiervan is dat het apparaat een volledige lichaamsmassage geeft. Het apparaat masseert onder andere je volledige rug, nek, bovenbenen, zitvlak en schouders. Na de massage zul je merken dat je spieren veel losser aanvoelen en voel je jezelf ook mentaal rustiger. 


Soorten massages
Wat wij een enorm groot voordeel vinden van de medisana mc 825 is dat het apparaat wel drie verschillende soorten massages kan geven zoals een vibratie, acupressuur en shiatsu massage. Wanneer je graag behoefte hebt aan een wat krachtigere en effectieve massage dan raden wij je aan om de shiatsu massage in te stellen. Wanneer je lekker na een lange werkdag heerlijk tot rust wil komen dan is de vibratiemassage een slimmere keuze. Deze massage is minder krachtig en voelt meer relaxt aan. 

Afstandsbediening
Bij de Medisana MC 825 wordt ook een afstandsbediening geleverd. Met de afstandbediening kan je onder andere gemakkelijk de intensiteit van de massage instellen. Hierbij heb je de keuze uit vier verschillende intensiteit standen op deze manier kan je dus altijd genieten van de beste massage. Daarnaast kan je met de afstandsbediening ook een specifiek lichaamsdeel instellen wat je wil masseren. Als laatste kan je met de afstandsbediening de infrarood warmte instellen. Dankzij de infrarood worden je spieren warm gemaakt en dus sneller losgemaakt. Het zorgt ervoor dat de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en dat je vermoeide spieren weer energie krijgen.

Gemakkelijk wassen
De medisana mc 825 kan je ook gemakkelijk wassen. Het wordt namelijk geleverd  met een afneembare hoes. Meerdere personen kunnen dus ideaal het kussen gebruiken omdat je het altijd gemakkelijk kan wassen. Geniet dus van een heerlijk schoon en hygiënisch kussen. 

Een klein nadeel van de Medisana MC 825 is dat het kussen niet beschikt over een automatische uitschakelfunctie. Het is dus belangrijk om met je telefoon zelf een alarm in te stellen van bijvoorbeeld 20 minuten. Natuurlijk wil je niet hebben dat het apparaat voortijdig kapot gaat omdat je bent vergeten om het apparaat uit te zetten. 

Wij hopen dat je door het lezen van deze recensie een beter beeld hebt gekregen van de Medisana MC825. Bij verdere vragen kan je natuurlijk altijd met ons contact opnemen.