Yoga Sadana
Image default
Wijn

Rode wijnglazen voor Italiaanse wijnen

Ben jij dol op Italiaanse wijnen? Dan hoort daar natuurlijk ook een mooi glas bij. De meeste zijn het er wel over eens dat bij een goede wijn ook een goed glas hoort. Alleen in de praktijk vallen we toch weer in de slechte gewoontes en kopen we een goedkoop glas bij de Action. Maar als echte liefhebber mag je best een keer investeren in rode wijnglazen. Wat dacht je bijvoorbeeld van rode wijnglazen speciaal voor Italiaanse wijnen?

Rode wijnglazen gemaakt in Toscane

In het hart van Toscane staat één van de grootste glasproducenten van Italië: RCR Cristalleria Italiana. Voor Nederlanders nog geen groot begrip, maar in de Horeca een geliefd merk. Dit heeft vooral te maken met de kwaliteit van het glas. Het kan namelijk tegen een stootje, is redelijk krasvast en is vaatwasmachine bestendig. Daar staat tegenover dat het glas wel gemaakt is van loodvrij kristalglas. Dit maakt het glaswerk perfect voor de Horeca of gewoon voor een liefhebber die dagelijks wijn drinkt.

Designs die passen bij de Italiaanse passie

De designers in Italië staan natuurlijk al jaren hoog aangeschreven. Voornamelijk vanwege het ontwerpen van de mooiste designs. Vol trots zijn de rode wijnglazen van RCR Cristalleria Italiana dan ook voorzien van het keurmerk: Made in Italy. De designs komen rechtstreeks uit Toscane en worden ontworpen door een paar top ontwerpers. Ze laten zich inspireren door de prachtige wijnen die Toscane te bieden heeft, maar ook het glooiende landschap. Naast een typisch Italiaans design is het glaswerk echt gemaakt voor de Italiaanse wijnen. Er is rekening gehouden met de favorieten uit Italië om tot het perfecte design te komen.

Extra genieten van je Italiaanse wijn

In de praktijk zal je vooral extra gaan genieten van je Italiaanse wijn als er een mooi glas omheen zit. Proeven hebben dit in het verleden al eens bewezen. Heel even breng je het gevoel van Toscane naar je eigen woonkamer toe. Het enige nadeel is dat je er nu niet zelf aanwezig bent. Maar dit hoeft de pret niet te drukken want je hebt een prachtig glas in huis staan om van te genieten. Italiaanse wijnen schenk je nu natuurlijk met extra veel plezier in dankzij een paar mooie glazen. Dit is niet meer dan logisch!

Bestel je eigen Italiaanse rode wijnglazen online

Wil je ook genieten van Italiaanse rode wijnglazen? Je kan ze online bestellen in onze shop en nog meer genieten van de Italiaanse passie. Een passie voor design en uiteraard een passie voor de lekkerste wijnen van Europa.

 

https://www.rode-wijnglazenshop.nl/