Yoga Sadana
Image default
Aanbiedingen

Vier wintermusthaves voor jouw kindje

De winter is weer in aantocht. Dat betekent dat niet alleen jij, maar ook jouw kindje toe is aan nieuwe kleertjes. Voor activiteiten buiten heb je in de winter natuurlijk andere items nodig dan in de zomer. Tijd om eens online op zoek te gaan naar de perfecte wintergarderobe voor jouw kroost. Zorg dat je kindje geen kou lijdt deze winter met deze vier musthaves voor het winterseizoen. 

Een lekker warme winterjas  

Een van de belangrijkste kledingstukken in de winter is natuurlijk de winterjas. Zorg dat je kindje een dikke variant draagt, zodat hij of zij lekker buiten kan spelen zonder binnen tien minuten weer binnen te staan door de kou. Zo is hij of zij goed voorbereid op misschien wel het maken van een sneeuwengel, wanneer de eerste sneeuw valt.

Handschoentjes voor de koude handjes

Kinderen zijn natuurlijk graag buiten, ongeacht de temperatuur. Ook willen ze vaak overal aan zitten. Daarom is het erg nuttig om handschoentjes aan te schaffen voor jouw kindje. Niet alleen voor de sneeuwballengevechten met zijn of haar vriendjes, maar ook bij een herfstwandeling op school of met de familie komen handschoentjes goed van pas.

Mutsje

Niets is vervelender dan koude oren. Ook jouw kindje zit hier waarschijnlijk niet op te wachten.  Daarom heeft hij of zij een lekker warm mutsje nodig, bijvoorbeeld voor op de fiets of tijdens het buitenspelen met de buurtkinderen. Koop bijvoorbeeld een wintersetje. Dit bestaat uit een muts, handschoenen en een sjaal. Zo koop je meerdere musthaves in een klap en het past ook nog allemaal erg goed bij elkaar. Kijk bijvoorbeeld naarMayarol kinderkleding bij Hippe Mensjes. Op deze website verkopen ze verschillende setjes voor de winter.

Loungewear voor de rustige avonden

Na de lange, koude dagen in de sneeuw is het natuurlijk ook fijn om ’s avonds lekker op de bank te ploffen met een beker warme chocomelk, om vervolgens samen met het hele gezin een film te kijken. Trek ze een warm, comfortabel loungesetje aan, geef ze wat lekkers te eten en te drinken en je hebt er de rest van de avond geen kind meer aan.