Yoga Sadana
Image default
Banen en opleidingen

Werkmeester Taakstraffen (part-time)

Voor deze vacature zoeken wij een Werkmeester Taakstraffen in de regio Eindhoven.

Functieomschrijving

Om de steeds groter wordende wachtlijst zoveel mogelijk het hoofd te bieden, hebben onze klanten de openingstijden van groepsprojecten die opdrachten tot taakstraf uitvoeren, verruimd. Om dit proces goed te laten verlopen zijn tijdelijk extra (ervaren) Werkmeesters nodig. Deze extra arbeiders zullen voornamelijk op vrijdag en zaterdag worden ingezet. De exacte tijd is afhankelijk van de opname en doorzet van de klant.

Door de beperkte mogelijkheid tot uitgebreide introductiecursussen is gedegen werk- en opleidingservaring in (gerechtelijk) groepsoverleg een lastige vereiste.

De Werkmeester:

  • Toezicht houden op de uitvoering van de taakstraf van gerechtelijke autoriteiten;
  • Richtlijnen geven voor het gebruik van gereedschappen en rekening houden met de vereisten van gezondheids- en veiligheidsvoorschriften om ervoor te zorgen dat de nodige veiligheidsmaatregelen worden nageleefd;
  • Controleer de identiteit van degenen die veroordeeld zijn tot een taakstraf en andere projectdeelnemers, en verwijder ze uit het taakstraject als de cliënt de overeenkomst niet naleeft of onaanvaardbaar gedrag vertoont.
  • Indien nodig kunnen klanten van en naar de projectlocatie worden vervoerd.

Functie-eisen

Voor dit soort vacatures zijn wij op zoek naar kandidaten die gedegen werkervaring hebben in het begeleiden van criminelen of het begeleiden van specifieke groepen in aanverwante vakgebieden (zoals Justitie, TBS, GGZ).

Je hebt ook:

  • Ervaring hebben in de dader / (ex-) daderbegeleidingsgroep, of bijvoorbeeld groepsbegeleiding in de GGZ / verslavingszorg;
  • Technische inzichten;
  • EHBO en nooddiploma;
  • Natuurlijk voordeel
  • Flexibiliteit en gevoel voor humor.
  • Minimaal MBO-4 opleiding richting (groeps) begeleiding / maatschappelijk werk.

Herken jij jezelf in dit profiel? Ben je vrij? Dan komen we graag met je in contact.

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever die vacant is voor deze functie is een door de staat gerunde proefdienstorganisatie die streeft naar gedragsverandering en betrouwbare risicobeoordeling. 

De organisatie kenmerkt zich door informele kenmerken, gericht op resultaatgerichtheid en effectiviteit.

Arbeidsvoorwaarden

Deze (initiële) uitzendwerkzaamheden zullen in principe conform de arbeidsovereenkomst worden uitgevoerd, maar gezien de aard van de werkzaamheden en de door Werkmeester verwachte zelfstandigheid kunnen ook zelfstandigen worden toegewezen..

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/banen-nederland.html