Yoga Sadana
Image default
Aanbiedingen

Deze make-up is geweldig voor elk huidtype

Make-up is echt geweldig. Je kan je look helemaal omtoveren en je kan jezelf nog mooier maken. Daarnaast is het de ideale uitkomst als je een nacht slechter hebt geslapen, wat concealer onder op de wallen en je ziet er een stuk frisser uit. Daarnaast kan je ook meerdere looks creëren met make-up. Een aller daagse look, denk aan een licht make-upje. Maar hierdoor zie je er fris en altijd mooi uit! Maar je kan ook een avondlook creëren, deze look heeft iets meer make-up en wat donkerdere kleuren. Denk aan rode lippenstift, donkere oogschaduw en vaak iets meer foundation. Wil je meer weten over make-up? Lees dan snel deze blog door!

Deze partij raden wij aan!

De partij die wij aanraden is Quality Wellness Resorts. Op de website staat een uitgebreid assortiment. Hier kan je allerlei soorten make-up vinden. Deze partij heeft namelijk een ruim assortiment aan gezichtsmake-up, oogmake-up, mooie nagellak en lippenstift. De make-up van BABOR wordt ook wel AGE-ID genoemd. Deze naam zegt het eigenlijk al wel, het voornamelijk doel van de make-up is anti-aging. Dit is ideaal als u merkt dat er een paar rimpels op komen of als u de dikkere rimpels in uw gezicht fijner wilt maken. De make-up lijn van BABOR bestaat uit foundation, BB-cream, blush, eyeliner, lippenstift, lip gloss, wenkbrauwpotlood, oogschaduw en mascara. Alles kan je dus in een keer aanschaffen bij Quality Wellness Resorts.

 

Meer informatie nodig?

Het is belangrijk dat jij je gezicht eerst goed reinigt voordat je de make-up aanbrengt. Zo houd jij je gezicht goed gezond. Verder moet jij je gezicht ook nog goed reinigen na het dragen van de make-up. Hou je gezicht gezond door regelmatig uw gezicht te reinigen! Wil je graag meer weten over Quality Wellness Resorts? Of heb je nog een vraag over een van de make-up producten? Neem dan gerust een kijkje op de website, hier staat namelijk het gehele assortiment. Als je er nog niet uit komt kun je altijd contact op nemen met een van de specialisten, ze helpen je graag verder!

 

https://shop.qualitywellnessresorts.nl/