Yoga Sadana
Image default
Auto's en Motoren

Fiat 500 viaBOVAG

{{external image}}

Ze zijn gewild hoor, de Fiat 500 viaBovag. Dit omdat het niet alleen een mooie en opvallende auto is, maar ook omdat viaBovag staat voor een goed onderhouden occasion. Aan een dergelijke auto ga je nog jarenlang plezier beleven en met deze auto ga je veilig de weg op.

 

Opvolger van de Fiat Seicento

Als we Fiat 500 bedoelen, dan bedoelen we niet de oorspronkelijke 500 maar de uitvoering die vanaf 2007 op de weg te vinden is. Het is de perfecte stadsauto met toch gewoon vier zitplaatsen en de logische opvolger van Fiat Seicento en te vergelijken met de Citroën C1, de Peugeot 108 en de Opel Adam. En uiteraard de Mini. De Fiat 500 is uiteraard wel geïnspireerd uit die van 1957. De moderne Fiat 500 wordt gebouwd in Tychy, daar waar ook de Panda en de Ford Ka gemaakt worden. De Fiat 500 werd in 2008 al uitgeroepen tot Auto van het Jaar en al in het eerste jaar werden liefst 200.000 auto’s verkocht.

Zelfs met de Fiat 500 is pech onderweg mogelijk

Het is heerlijk rijden in de Fiat 500. Toch kun je zomaar op een dag eens pech onderweg krijgen in je Fiat zoals dat met elke andere auto ook kan. Was je vroeger in dergelijke gevallen aangewezen op een abonnement op een pechhulpdienst, daar kun je anno 2020 een beroep doen op RoadGuards. Dit is een collectief van monteurs die er naar streven om binnen een half uur na jouw melding (via de app)bij je kan zijn. Mocht hij niets kunnen doen, dan zal hij zorgen dat sleepdienst Den Haag komt om de auto naar de garage te brengen. Daar kan de auto vervolgens alsnog gerepareerd worden. Dit kan prima zonder abonnement en verzekering. Je betaalt gewoon aan de monteur voor het werk dat hij gedaan heeft. RoadGuards is er overigens voor iedereen die een voertuig met een geldig kenteken heeft.