Yoga Sadana
Image default
Auto's en Motoren

Paruzzi: het ideale webadres voor oldtimer onderdelen Kever

Meer dan een half miljoen parts heeft Paruzzi op voorraad liggen. Voor Kever bus en Karmann Ghia.

Stuk voor stuk items van bekende namen als 123ignition, Hella, Intact, Carpoint en Vintagespeed. Als we kijken naar de voorraad lampen dan zijn merken als Bosch en Cofran aan te raden. Van Cofran kun je bijvoorbeeld nieuwe achterlichtlenzen bestellen. De kapjes in oranje / rood voldoen aan de Europese normen. Bosch levert onder meer koplampglas voor H4 verlichting. Bosma is een betrouwbare naam als het om H4 koplampjes gaat. Deze zijn per tweetal verpakt. Dashboardinstrumenten zitten ook in het Paruzzi-assortiment. Een paar voorbeelden. Een benzinedrukmeter van AutoMeter, een benzinemeter van Classicline, een dashboardklok van LKW of KIENZLE en lampfittingen voor de dashboardverlichting uit de eigen Paruzzi-lijn.

De categorie diversen bevat de volgende subgroepen:

010 bevestigingsmaterialen;

011 onderhoudsmiddelen;

012 gereedschappen;

015 magazines;

016 technische boeken;

017 historie boeken;

030 Volkswagen merchandise;

070 Camper en Multi-van;

092 trekhaken.

Ga je de trekhaak vervangen? Je kunt kiezen voor een losse trekhaakkogel. Een mooi model is dat van Maypole. De kogel heeft een doorsnede van 50 mm en is bronskleurig. Een complete trekhaak aanschaffen kan ook. Ze zijn voorzien van een op Europees niveau goedgekeurde trekhaak en een type plaatje. De beugels en kabeldoos zijn inbegrepen. Is de kogel nog in orde en heb je alleen trekhaakbeugels nodig. Paruzzi verkoopt ze. Een uitstekende reputatie hebben haken van Watling. De montagedelen voor de trekhaakkogel zitten erbij.

Voordat je verder gaat shoppen op Paruzzi.com een tip: vink op de homepage links bovenaan je type VW Classic aan. Dus Kever, Spijlbus, Panoramabus, T25 / T3 Bus, Type 3, Karmann Ghia of Kübel. Je krijgt dan alleen die items te zien die voor jouw wagen geschikt zijn. Wel zo handig toch?

We eindigen vandaag met de adres- en contactgegevens van Paruzzi.

Paruzzi Classic VW Supplies

Kreeft 16

4401 NZ Yerseke

+31 (0) 113 50 35 55

sales@paruzzi.com.

Zit je veel op social media? Je kunt Paruzzi vinden op Facebook en Instagram.

https://www.paruzzi.com/nl