Yoga Sadana
Image default
Aanbiedingen

Haardenexpert.nl: dé haardenexpert van Nederland

Een haard maakt van een huis een thuis. Met een brandend vuurtje op de achtergrond wordt al het andere onbelangrijk. Het knisperende geluid van een houthaard of de speelsheid van een gashaard. Daarmee wordt het huis compleet gemaakt. Het kiezen van de juiste kachel gebeurt niet iedere dag. Wanneer je een kachel gaat aanschaffen, dan is het de bedoeling dat deze jarenlang een meubelstuk in jouw huis wordt. Het is daarom van belang dat er bij het aanschaffen van een haard goed gekeken wordt naar de mogelijkheden binnen jouw huis en uw wensen. Kies je voor een gas of houtkachel? Daarnaast zijn er legio mogelijkheden voor het inbouwen, inzetten of aanpassen van de haard. Al het bovenstaande is te verkrijgen bij Haardenexpert.nl. Buiten het feit dat een groot deel van het assortiment brandend te bewonderen is in de showroom, biedt Haardenexpert.nl je nog meer! Door investeringen in de kennis en kunde van de medewerkers, zijn zij in staat om jou het beste advies te geven voor een haard!

Advies op maat in de showroom

Bij Haardenexpert.nl kan je aankloppen voor gedegen adviezen over de keuze van de haard, de plaatsingsmethoden én de beste prijs. Bij de Haardenexpert wordt er aandacht geschonken aan het verkooptraject. Hierdoor worden alle onduidelijkheden in een vroeg stadium verduidelijkt. Dankzij de showroom in Rijssen, is het mogelijk om een groot deel van het assortiment live te zien. Hierdoor krijgt je een nog beter beeld van het product. Naast de producten in de showroom, is het gehele assortiment vindbaar op de website. Deze zijn overzichtelijk weergegeven, waardoor jouw zoektocht vergemakkelijkt wordt!

Succes gegarandeerd

Wanneer is de aankoop van een kachel of haard een succes? Dit is wanneer je kunt zeggen: “Beter had het niet gekund. Wij zijn dik tevreden! Dit is een zaak waar wij vertrouwen in hebben.” Daar gaat Haardenexpert.nl altijd voor! Dit vertrouwen moeten ze natuurlijk verdienen. Bij de Haardenexpert proberen ze er altijd voor te zorgen dat de klanten volledig naar tevredenheid geholpen worden. Dit doen ze met een gemotiveerd team van medewerkers met een gezamenlijk doel: afspraken nakomen! Haardenexpert werkt landelijk samen met een netwerk van vakbekwame haardenbouwers welke vast werkzaam zijn voor de Haardenexpert. Deze haardenbouwers werken geheel volgens de richtlijnen van de haardenbranche.

Haardenexpert.nl

Heb je eenmaal jouw droomkachel gevonden? Dan maakt Haardenexpert.nl de klus graag vertrouwd en vooral veilig voor jou af. Zij heten je van harte welkom in hun showroom te Rijssen. Wil je graag eerst meer informatie? Bezoek dan hun website of neem contact met ze op!

https://www.haardenexpert.nl/