Yoga Sadana
Image default
Marketing

Linkbuilding strategie voor je website

Als je meer bezoekers op je website wilt krijgen en meer conversies wilt behalen, dan is linkbuilding een goede methode. Kort gezegd betekent dit dat er links geplaatst worden op andere websites die naar jouw website linken. Dit klinkt vrij eenvoudig, maar er komt meer bij kijken. Het is bijvoorbeeld erg belangrijk dat de links afkomstig zijn van websites met een betrouwbare reputatie en dus hoog gewaardeerd worden door Google. Backlinks plaatsen op slechte websites doet jouw eigen website geen goed, Proseo kan jou helpen met het creëren van een goede linkbuilding strategie, zodat de gewenste resultaten behaald kunnen worden.

SEO specialist Proseo

Proseo legt zich al jarenlang toe op het verbeteren van de vindbaarheid van websites in zoekmachines zoals Google. Hiervoor hebben wij ons volledig gespecialiseerd in verschillende SEO strategieën. We kijken bijvoorbeeld kritisch naar de content op jouw website en naar de zoekwoorden die potentiële bezoekers gebruiken. In overleg met jou stellen we vervolgens een SEO-plan op om de doelen te bereiken die jij voor ogen hebt. Tijdens het proces houden we jou regelmatig op de hoogte van de behaalde resultaten en ontwikkelingen.

SEA Google

Naast SEO houden we ons bij Proseo ook bezig met SEA (Search Engine Advertising), beter bekend als Google Ads. Dit is een snelle en effectieve manier om meer bezoekers aan te trekken en ook meer conversies te krijgen. Bij het toepassen van SEO moet je vaak even geduld hebben voordat resultaat te zien is. SEA heeft vrijwel direct effect, maar deze methode is wel minder duurzaam. Bij SEA worden er advertenties geplaatst op Google met Google Ads. Op deze manier komt jouw website direct bovenaan te staan in Google. Bij Proseo zetten we graag jouw website op de kaart door middel van SEA Google Ads. Neem contact met ons op en deel je doelen met ons, zodat wij je verder kunnen helpen.

https://www.proseo.nl