Yoga Sadana
Image default
Bedrijven

Wat is een medium?

Tegenwoordig komt u het steeds vaker tegen: personen die zich als medium uitgeven om uw problemen op te lossen. Maar wat is een medium en hoe kan medium Anil Chopra u helpen met uw problemen?

Een medium is in principe een doorgeefluik. Ze staan tussen de wereld die u als persoon om u heen ziet en de wereld die u niet ziet. Een medium kan dus contact leggen met de geest van een overleden persoon.

Medium Anil Chopra werkt ook op deze manier. U stuurt een foto van uzelf naar Anil en door middel van die foto maakt hij contact met een overleden dierbare van u. Op deze manier kunt u nog met een overledene communiceren. Hij begint met het vertellen van een aantal kenmerken over de persoon, zodat u zeker weet dat diegene bij Anil aanwezig is.

Wilt u meer weten over de werkwijze van Anil? Kijk dan even hier. Anil werkt uitsluitend telefonisch maar heeft een groot klantenbestand in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Daarnaast is Anil ook werkzaam als helderziende. Wilt u contact opnemen met Anil? Dat kan telefonisch via 06-30073488. U kunt ook een WhatsApp bericht sturen. Hij antwoordt vaak nog dezelfde dag!

https://www.anilparagnost-medium.com/