Yoga Sadana
Image default
Bedrijven

Slimme verlichting koop je bij ledonline.nl

Op ledonline.nl krijg je gericht advies over ledlampen. Er zijn tegenwoordig namelijk zoveel leds te koop. Je kunt bij ledonline.nl een van de volgende categorieën kiezen:

Als we op de rubriek lampen voor winkels klikken, lezen we dat het belangrijk is dat ledlampen mooi en flexibel inzetbaar zijn. Aanvullend moet een led de beste kleurweergave en de juiste kleurtemperatuur hebben. Hij moet over een lange levensduur beschikken en zorgen voor een optimale besparing. Dat is wel heel veel om op te letten, denk je nu misschien. Geen zorgen, de lampen die ledonline.nl verkoopt, voldoen aan alle hier genoemde eisen. Het zijn A-kwaliteit leds met een gunstige LB normering. De L-waarde geeft aan van hoeveel lichtopbrengst nog sprake is aan het einde van de levensduur van de lamp. Hoe hoger dit percentage is, hoe beter de lamp. De B-waarde vertelt hoeveel van een bepaalde soort ledlamp aan het einde van de levensduur minder lichtopbrengst hebben dan de L-waarde. In dit geval is een laag percentage gunstig.

Een betaalbare lamp voor winkels die ledonline.nl aanbiedt, is de 3-fase LED railspot. Hij is leverbaar in zwart en wit. Een GU10 – AR 111 lichtbron hoort er niet standaard bij, maar kun je wel los bestellen. De lamp is gemaakt van aluminium en afgewerkt met een poedercoating-laag. Hij is 160 mm hoog en 140 mm breed. Op de lamp krijg je 3 jaar garantie. Ook geschikt voor in shops zijn led strips. Bijvoorbeeld bij de toonbank, langs het plafond of in kasten. De LED Strip 5 M van 4000K natuurlijk wit licht met dimfunctie wordt veel verkocht. De strip heeft een kniplengte van 10 cm. Hij is 8 mm breed. De strip is eenvoudig aan te brengen dankzij de zelfklevende achterkant. Het vermogen per meter is 10W. De spanning is 12V. Deze strip heeft een IP20 waarde, oftewel hij is niet geschikt voor buiten. De kleurweergave in CRI is bepaald op >80. De led-lampjes geven licht af in een hoek van 180 graden.

https://ledonline.nl