Yoga Sadana
Image default
Aanbiedingen

Weg met die saaie, witte muren! Zo geef jij je woning meer sfeer

Weg met die saaie, witte muren! Zo geef jij je woning meer sfeer

De meeste muren in een woning zijn wit. Wit zorgt ervoor dat een woning ruimtelijker en lichter oogt, maar het is niet bepaald een sfeervolle kleur. Als jouw woning alleen maar over witte muren beschikt, kan het zijn dat jouw huis saai en sfeerloos aanvoelt. Wil jij hier verandering in brengen? In dit artikel helpen we je op weg.

Aan de slag met verf

Een voor de hand liggende manier om van je witte muren af te komen, is door ze een ander kleurtje te geven. Je hoeft echt niet alle muren in de woning van een opvallende kleur te voorzien om sfeer te creëren. Het kan al helpen om enkele muren te verven. Verf bijvoorbeeld één muur in de woonkamer in een kleur naar keuze. Houd bij het uitkiezen van een kleur rekening met de sfeer die je in de kamer wilt creëren. Elke kleur heeft een andere invloed op je gemoedstoestand. Zo zorgen de kleuren geel en oranje voor energie en van de kleur blauw word je juist heel rustig.

Decoreer de muur

Een andere manier om je saaie, witte muren aan te pakken, is door de muren te decoreren met wanddecoratie. Er zijn ontzettend veel verschillende manieren om muren te decoreren. Hang bijvoorbeeld fotolijsten met familiefoto’s of vakantiekiekjes aan de muur. Ook het ophangen van een schilderij of print is een populaire optie. Wil je iets origineels aan de muur? Denk dan eens aan een wandcirkel.

Vergeet de ramen niet

Ook raamdecoratie heeft veel invloed op de sfeer in je woning. Als je liever de witte muren behoudt, kan je ervoor kiezen om gekleurde raamdecoratie te gebruiken. Gebruik je veel blauwe accessoires in je woning? Dan kan je bijvoorbeeld gordijnen van een blauwe stof of met blauwe accenten ophangen. Ook jaloezieën zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Breng eens een bezoek aan de webshop van Raamdecoratiedeal en bekijk de opties.

 

 

https://raamdecoratiedeal.com/