Yoga Sadana
Image default
Zorg

Vortex healing behandeling

Bent u op zoek naar een praktijk waar u terecht kunt voor vortex healing behandelingen? Neem dan gelijk contact op met Shanti Healing! Shanti Healing is gespecialiseerd en heeft al jarenlange ervaring.

Daarnaast volgt zij elk jaar in Amerika een speciale cursus, is gecertificeerd vortex healing behandelaar en is aangesloten bij The Vortexhealing Institute.

Wat is vortex healing?

Vortex healing is een geneeswijze en een pad voor ontwaken. Daarnaast is het een manier van werken met het ontwaakt bewustzijn. U houdt als het ware uzelf een spiegel voor waardoor u uw echte zelf kunt zien. Een Vortex healing behandeling is dus perfect als u weer dichter bij uzelf wilt komen.

U bent zeker niet de eerste die aan Vortex therapie begint!

Er zijn vele mensen die u voor gingen en er ook zeer positief over zijn! De voornaamste reden waarom mensen deze therapie aangaan is om weer dichter bij zichzelf te komen en om tot rust te komen.

Neem nu contact op!

Ben je geïnteresseerd in Vortex healing behandelingen? Neem dan nu contact op met Shanti Healing! De praktijk bevindt zich in Tilburg. Een behandeling duurt 90 minuten en u kunt gelijk bellen voor een afspraak!

http://www.shanti-healing.nl