Yoga Sadana
Image default
Zorg

Zorgverzekeraar kiezen voor volgend jaar

Het kiezen van een zorgverzekering kan lastig zijn. In de meeste gevallen bent u voor langere tijd verzekerd bij dezelfde zorgverzekeraar. Maar als deze verzekering ineens niet meer bij u past, dan is het beter om over te stappen. Er kan iets veranderd zijn in uw eigen situatie, maar het kan ook zijn dat de verzekering zelf veranderd is. Elk jaar wordt de zorgpremie aangepast, maar ook de inhoud van de pakketten en de vergoedingen die u ontvangt. Een nieuwe zorgverzekeraar kiezen 2021 kan daarom verstandig zijn.

Welke zorgverzekering past bij mij?

Welke zorgverzekering kiezen klanten die waarde hechten aan een persoonlijke benadering? Welke zorgverzekeraar maakt zich sterk voor de kwaliteit van de zorg? In de provincies Gelderland en Overijssel is dit zorgverzekeraar Salland. Een zorgverzekeraar die zich specifiek richt op een bepaalde regio is kleinschaliger en persoonlijker. Salland biedt een zorgverzekering van kwaliteit, met ruime vergoedingen. Daarnaast kunt u rekenen op een betrokken klantenservice die graag met u mee denkt. Met een zorgverzekering van Salland kunt u in heel Nederland terecht voor de beste zorg.

De betrokkenheid van Salland

Elk jaar opnieuw streven we er bij Salland naar om onze zorgverzekering zo voordelig mogelijk te houden. Dit doen we al anderhalve eeuw en tot nu toe zijn we er altijd in geslaagd. We zijn dan ook niet gericht op het maken van winst. Ons doel is om goede zorg bereikbaar te maken voor iedereen. We zijn van mening dat de zorgpremie voor de basisverzekering voor al onze klanten gelijk hoort te zijn. Dit is bij ons dus niet afhankelijk van factoren zoals uw leeftijd of gezondheid. Wilt u meer weten over onze zorgverzekeringen, of heeft u hulp nodig bij het afsluiten? Neem dan gerust contact met ons op.

https://www.salland.nl