Yoga Sadana
Image default
Dienstverlening

Definitieve laserontharing

Bent u het zat om elke dag te moeten scheren? Of misschien heeft u last van haargroei op ongewenste plekken of overtollig haargroei. Bij Van Lennep Kliniek kunt u terecht voor definitief ontharen door middel van laserontharing. Tijdens de behandeling maken wij gebruik van de Harmony XL Laser voor Super Hair Removal (SHR). Onze unieke behandeling is geschikt voor ieder huid- en haartype, zowel voor vrouwen als voor mannen. Door het gebruik van de laser met SHR- technologie is de behandeling geschrikt voor elke haarsoort en haarkleur:

  • Donkere haartypes
  • Lichte en of pigmentarme haartypes
  • Rood en grijs haar
  • Fijne dunne haren of donsharen
  • Lichaam- en gezichtsbeharing

Pijnloos en maar enkele behandelingen nodig

Voor definitieve en volledige ontharing heeft u slechts een paar behandelingen nodig. De behandeling is pijnloos waardoor de behandelingen snel achter elkaar kunnen opvolgen. Hierdoor bent u snel en zonder pijn voor altijd van uw haartjes af. Bij de behandeling met Super Hair Removal wordt het te behandelende huidoppervlak verwarmd tot 45 graden. Tegelijkertijd wordt de huid gekoeld waardoor de huid goed beschermd wordt. Met lichte druk worden er draaiende bewegingen op de huid gemaakt. Hierbij richten wij ons op de stamcellen van de haren. Stamcellen produceren nieuwe haren, door de behandeling worden de stamcellen uitgeschakeld en komt er geen nieuwe haargroei meer. De behandeling met SHR is veilig en kan zelfs in de zomer gedaan worden.

Goede huidverzorging met Environ

Wilt u uw huid optimaal verzorgen dan raden wij Environ aan. Environ zorgt ervoor dat de huid weer gezond wordt en of blijft. Factoren van buitenaf zoals luchtvervuiling, zonlicht (Uv-straling) en stress zorgen ervoor dat de huid vitaminen verliest. Door het gebruik van Environ wordt het tekort aan vitaminen weer opgebouwd tot een goed level. Hierdoor krijgt u een stralende, gezonde en jonge huid. In de kliniek wordt bij meerdere behandelingen gebruik gemaakt van Environ. U kunt daarna thuis de huid blijven verzorgen met Environ waardoor het resultaat optimaal wordt. Environ is bij Van Lennep Kliniek makkelijk online te bestellen.

https://www.vanlennepkliniek.nl/