Yoga Sadana
Image default
Dienstverlening

Schoonheidssalon Easy Beauty

Easy Beauty is een professionele schoonheidssalon bij Dongen. Wij zijn gespecialiseerd in het zetten van permanente make-up en bieden daarnaast verschillende schoonheidsbehandelingen aan. U kunt bij ons terecht voor:

  • Permanente make-up
  • Gezichtsbehandelingen
  • Huidverbeterende behandelingen
  • Tele- Gone behandelingen
  • Harsen, epileren en verven
  • Spray tanning
  • Professionele visagie

Wij werken alleen met gecertificeerde en gespecialiseerde mensen. Veiligheid en hygiëne staan bij ons hoog in het vaandel. We werken volgens de richtlijnen en zijn uiteraard in het bezit van een GGD vergunning. Bij Easy Beauty werken we met de allerbeste apparatuur en merken. Alleen het allerbeste is voor ons goed genoeg. Ook vinden we het belangrijk om kwaliteit te bieden voor een redelijke prijs. Door de jarenlange ervaring in het zetten van permanente make-up zijn wij in de wijde omgeving bekend.   

 

Mooie en volle lippen door permanente make-up

Voor mooie en vollere lippen kunt u kiezen voor permanente make-up lippen. U heeft de keuze tussen een lijntje om de lippen te laten zetten (lipliner) of de lippen geheel in te kleuren (full lips). Bent u wat ouder en gaat uw lipstick in de lijntjes rond uw mond zitten? Dan is een permanente lipliner erg geschikt voor u. Doordat het lijntje om uw lippen permanent is opgevuld hoeft de lipstick minder aangebracht te worden en ziet het er weer mooi uit. Gebruikt u elke dag lipstick en vindt u het onhandig om een paar keer per dag de lipstick opnieuw aan te moeten brengen omdat het snel vervaagd? Maar wilt u wel mooie, gekleurde en optisch vollere lippen hebben? Ook dan is permanente make-up iets voor u!

Permanente make-up, geschikt voor iedereen

Permanente make-up is vergelijkbaar met een tatoeage. Alleen het verschil is dat een tatoeage in een diepere huidlaag wordt gezet en permanente make-up in de eerste huidlaag. Hierdoor doet het geen pijn om de make-up te zetten. Doordat permanente make-up in de bovenste huidlaag wordt aangebracht zal deze na een aantal jaar gaan vervagen en bijgewerkt moeten worden. Permanente make-up is voor iedereen geschikt, of u nu asymmetrische, dunne, dikke lippen of een hazenlip heeft. Permanente make-up voor de lippen is de uitkomst voor u!

https://www.easy-beauty.nl/