Yoga Sadana
Image default
Huishoudelijk

Pop-up kerstbomen

Als je meer gezelligheid in huis wilt tijdens de feestdagen, dan zijn de pop-up kerstbomen voor jouw bestemd. Binnen één minuut heb je een pop-up kerstboom in elkaar gezet. Pop-up kerstbomen zie je steeds vaker voorbij komen, en verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Zo is er voor ieder wat wils!

Wat zijn pop-up kerstbomen?

Pop-up kerstbomen staan binnen minder dan één minuut en het is al meteen versierd met kerstballen en kerstverlichting.Je kan de kleur van de pop-up kerstboom zelf kiezen, ook kun je kiezen tussen de verschillende soorten decoratie. De pop-up kerstboom is verkrijgbaar in rood, goud en zilver. Ook zijn er diverse maten beschikbaar.

Binnen 3 eenvoudige stappen heb je de pop-up kerstboom opgezet. Als allereerst zet je de standaard van 3 delen in elkaar, vervolgens hang je de boom aan de bovenzijde van de standaard en de versierde boom rolt zich vanzelf uit. Bij de laatste handeling steek je de stekker in het stopcontact en de lampjes branden meteen.

Voorzien van LED-verlichting

Het is essentieel dat alle producten van onze website zijn voorzien van LED-kerstverlichting, want dit is goed voor de portemonnee doordat de verlichting minder stroom verbruikt. Ook verbruikt LED-verlichting maar liefst 80% minder energie dan de gloeilampen. Opvallend is dat de LED-kerstverlichting langer meegaat en voor deze verlichting hoef je dus ook minder snel nieuwe verlichting te kopen. Over het algemeen is de gemiddelde levensduur van LED-kerstverlichting ongeveer 30.000 tot 35.000 branduren. Hier kunnen de gloei-, halogeen- en spaarlampen niet tegenop. Bovendien is de LED-kerstverlichting het meest veiligst, want de lampen worden niet zo heet. Je voorkomt hierdoor ook mogelijke brandgevaren.

Andere soorten kerstverlichting:

Naast pop-up kerstbomen zijn er nog meer diverse soorten kerstversieringen die je kan gebruiken. Het gaat om bijvoorbeeld lichtgordijnen, clusterverlichting en kaarsen sets.

De lichtgordijnen voegen een extra sfeer toe in je huis (of gebouw), op deze manier ben je helemaal klaar voor de kerstdagen. Daarnaast wordt clusterverlichting vaak gebruikt in de kerstboom, omdat deze verlichting gezelligheid en sfeer uitstralen. Verder hoef je door de kaarsen sets niet meer zelf te mixen en matchen met elkaar. De kaarsen sets zijn ook voorzien van LED-verlichting.nb