Yoga Sadana
Image default
Aanbiedingen

Redenen om een zwembad van Intex aan te schaffen

Bijna alle Nederlanders doen het: tijdens de hete zomer pakt iedereen het typische blauwe zwembad uit de garage. We hebben het natuurlijk over de zwembaden van Intex. Iedereen kent ze wel. In deze blog vertellen we jou de voordelen van Intex zwembaden!

Zwembaden van zeer hoge kwaliteit

Zoals eerder genoemd, zijn Intex zwembaden enorm populair in Nederland. Dit komt doordat deze zwembaden een zeer hoge kwaliteit-prijsverhouding hebben. Dit merk zwembaden is namelijk niet prijzig, maar je hebt ontzettend lang plezier van zo’n zwembad. Daarnaast heeft intex een ruim assortiment aan accessoires die jouw zwemervaring beter zullen maken. Denk aan een afdekzeil om het zwembad ’s avonds af te dekken. Daardoor komen er geen blaadjes of insecten in het zwembad terecht. Vergeet niet om chloortabletten aan te schaffen om mos groei tegen te gaan.

Ruim assortiment aan modellen

Niet alle tuinen zijn even groot. Ga daarom van tevoren na wat de afmeting van jouw tuin is om erachter te komen wat de grootte van het zwembad maximaal kan zijn. Doordat Intex verschillende modellen heeft, is er wel wat te vinden voor elke tuin. Daarnaast heb je verschillende formaten zwembaden. Waar ga je het liefst voor, een ronde zwembad om een kolk te kunnen creëren, of liever een rechthoekige zwembad om ’s ochtends een paar baantjes te trekken voordat je naar werk gaat of de kinderen naar school moet brengen? Hou je er niet van om volledig in het water te zijn, maar wil je alleen maar pootjebaden? Dan kun je er ook voor kiezen om een kinderzwembad te nemen. Bespaart je een hoop water als je alleen maar je voetjes wil afkoelen!

Accessoires

Zoals eerder genoemd, heeft Intex veel accessoires beschikbaar voor zwembaden. Denk aan een zwembadfilter. Dit filter zorgt ervoor dat het water schoon blijft doordat alle viezigheid eruit gefilterd wordt. Ook kun je kijken om kunststof hoeken voor het zwembad aan te schaffen. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat het zwembad wel blijft staan door je spelende kinderen. Intex verkoopt ook comfortabele luchtbedden zodat jij lekker op het luchtbedje kunt liggen terwijl je in het zwembad ligt.https://www.zwembadstore.com