Spirituele horoscoop voor alle sterrenbeelden (januari)

Spirituele horoscoop voor alle sterrenbeelden (januari)

Spirituele horoscoop voor alle sterrenbeelden (januari)

Jupiter staat deze maand voor het eerst in twaalf jaar weer in je teken, beste Ram! Het is een tijd van overvloed en geluk. geniet van je speelsheid, enthousiasme en voorspoed. Als je single bent, dan staan de sterren gunstig voor een nieuwe relatie. Als je al in een relatie zit, dan zul je merken dat oude ‘problemen’ makkelijker opgelost kunnen worden. Maar vergeet niet aan je partner te vragen wat hij/zij leuk vindt, want de invloed van Jupiter kan je ietwat zelfzuchtig maken, waardoor je in je enthousiasme niet doorhebt dat jullie misschien niet op dezelfde golflengte zitten.

Beste Stier, het is zo belangrijk om balans te vinden in de hoeveelheid tijd die je doorbrengt om anderen te dienen en te helpen en de tijd die je besteedt aan je eigen ontspanning, gezondheid en spirituele groei. Je kunt je dan al snel afreageren. Je kunt bijvoorbeeld meer ongezonde dingen eten of teveel geld uitgeven aan dingen die je eigenlijk niet nodig hebt. Uit jezelf en laat het mensen weten wanneer het even teveel voor je wordt. Hoe ze ook reageren, zorg eerst goed voor jezelf!

Gefeliciteerd Tweeling! De maansverduistering van 15 juni zak je meer inzicht geven in relatiekwesties. Ze zal opheldering geven over problemen in een huidige situatie, of opheldering geven over je karma of andere “neigingen” waardoor je steeds de verkeerde soort persoon aantrekt. Mediteer en visualiseer positieve interacties met je huidige of toekomstige geliefde. Door een duidelijk beeld te stellen, kun je je dromen verwerkelijken!

Beste Kreeft, je merkt misschien wel dat als je veel bezig bent met mediatie en persoonlijke groei, er veel uitdagende emoties opborrelen. Maar veroordeel jezelf alsjeblieft niet. Aanvaard ook de ‘niet-spirituele’ gedachten die in je opkomen en zie ze uit je vloeien. Zo zul je veel betere relaties met anderen kunnen ontwikkelen. Zodra je deze fase hebt doorstaan, zul je kunnen genieten van nieuwe positieve gevoelens en ervaringen, dus geef niet op!

Beste Leeuw, je uitdaging voor deze maand is om je meditatieve en spirituele energie toe te passen in andere gebieden van je leven. Door inconsistenties kun je je raar voelen, bijvoorbeeld wanneer je na yogales op weg naar huis een automobilist die je afsnijdt uitscheldt. Of misschien heb je net een inspirerend boek gelezen om vervolgens een nare opmerking naar een familielid te maken. Probeer je elke dag aan een spiritueel principe te houden en denkt daaraan gedurende de dag. Begin dit liefde te projecteren op iedereen die je tegenkomt voor je een gesprek begint.

Beste Maagd, deze maand kun je wat prikkelbaarder zijn. Denk in dat geval goed na over hoe je jezelf behandelt. Waarschijnlijk moet je jezelf gewoon even vetroetelen: affirmaties, mediteren, diep ademhalen, in de natuur zijn. Als Maagd is jouw ziel van nature geneigd te geven en dienen. Maar als je spirituele bron opgedroogd is, zul je jezelf uitgeput en wrokkig voelen. Dus vertroetel jezelf elke dag en je zult je geest en hart open kunnen houden!<

Gefeliciteerd Weegschaal! Je blaakt van het zelfvertrouwen. Jouw spirituele doel in dit leven is om jezelf lekker in je vel te voelen. Het maakt niet uit wat anderen van je denken, je moet je eigen innerlijke schoonheid en goddelijke geschenken kunnen inzien, zonder ze door anderen teruggereflecteerd te zien. Er zijn momenteel veel planeten die helpen om dit te bereiken. Je zult grote, positieve veranderingen zien in relaties, carrière en zelfliefde!

Beste Schorpioen, mediteer deze maand op vergeving. Er kan zoveel geluk in je hart stromen als je oude pijnen loslaat. Het is ook belangrijk om je verslaving aan perfectionisme los te laten. Fouten zijn kansen om spiritueel te groeien. Trek jezelf niet terug van anderen omdat je nog niet foutloos ze de. Het is juist heel helend voor jou om liefde te ontvangen vanwege het simpele feit dat je juist menselijk bent. Vier je gebreken, en de gebreken van anderen, omdat ze je hart openen en je bevrijden van emotionele isolatie.
Beste Boogschutter, zijn je relaties wel zoals je dat zou willen? Is je leven zo vrolijk en vervullend als je weet dat het kan zijn? Zo niet, mediteer dan om oude verwachtingen en teleurstellingen die je onderbewustzijn vervuilen op te ruimen. Stel nieuwe doelen wanneer je beseft dat je nog niet helemaal doorhebt waar je naar streeft. Als Boogschutter heb je een doel nodig om je gemotiveerd en opgewonden te houden.

Beste Steenbok, vergeet deze maand niet je carrièredoelen te balanceren met vrije tijd en genot! Denk na over je vriendschappen en of ze wel evenveel terugkrijgt als je geeft. Misschien is het tijd om nieuwe vrienden te zoeken wiens harten net zo groot zijn als die van jou. Als je te veel van jezelf geeft, dan ben je waarschijnlijk met mensen die minder volwassen of zorgzaam zijn dan jou. Hoe meer plezier kunt hebben, hoe makkelijker het zou zijn om taken af te ronden wanneer je weer op je werk bent. Het is dé manier om weer een frisse geest te krijgen en je ziel nieuwe energie te geven.

Beste Waterman, als je carrière de laatste tijd wat te wensen heeft overgelaten, zul je deze maand vernieuwden energie en enthousiasme hebben. Je nieuwe uitstraling kan nieuwe carrièremogelijkheden aantrekken. Over het algemeen is het een goede tijd om te mediteren en de stappen voor je toekomst creatief te visualiseren. Het kan zowel op gebied van relaties, persoonlijke groei, financiële overvloed of zelfs reismogelijkheden zijn. Je kunt jezelf natuurlijk altijd wel bevrijden van je beperkingen, maar nu zal het nog makkelijker worden om oude patronen los te laten.

Beste Vissen, je bent een idealist. Dat betekent helaas ook dat je vaak teleurgesteld bent in het leven omdat je kunt inzien hoeveel beter het zou kunnen zijn! Deze maand zul je inzichten krijgen in de emotionele patronen en negatieve gewoonte die ervan weerhouden optimaal gelukkig te zijn. Hoewel je verlangt naar intimiteit, ben er ook wantrouwig over, omdat mensen vaak je harmonie verstoren. Je inzichten zullen je helpen een innerlijke balans te krijgen en grenzen te stellen, terwijl je toch instaat bent een diepe pand aan te gaan.

Lees meer over alle sterrenbeelden op Horoscoop Luna. Lees ook je horoscoop vandaag of de horoscoop Waterman.

 

https://www.horoscoop-luna.nl