Yoga Sadana
Image default
Sport

Kom tot jezelf bij de yoga in Neede

Om een keer tot rust te komen, is het misschien een idee voor jou om mee te doen aan de sportieve yoga in Neede. Hier worden lessen georganiseerd, speciaal voor mensen die graag een keer zouden willen ontspannen en het hen zelf niet lukt om de rust te vinden. Vaak als mensen eenmaal aan de yoga in Neede beginnen willen ze niet meer zonder en kunnen ze ook niet meer zonder. Het is een les waar je erg ontspannen van wordt en waar je lekker flexibel van wordt. Door middel van de lessen van de yoga in Neede kan je ervoor zorgen dat je lichaam minder lichamelijke klachten gaat vertonen, omdat je meer flexibel raakt in je eigen lijf. 

Moment van rust

De yoga in Neede is bedoeld om soms even een moment voor jezelf in te plannen, waar je even niet denkt aan alle stress die je hebt in je leven maar even helemaal gefocust bent op datgeen wat echt telt, jouw innerlijke rust. Het is mogelijk om hierdoor een goede reflectie op jezelf te doen en erachter te komen waar jouw zwakke punten zitten en waar jij aan kunt werken. Door de diverse bewegingen die de docent van de yoga in Neede je laat maken, ontdek je jouw krachten en de bewegingen die jij kunt doen met je lichaam. Misschien ben je wel een stuk flexibeler dan jezelf denkt. 

Ademhaling

Naast lichamelijke oefeningen zal je bij de yoga in Neede ook te maken krijgen met mentale oefeningen. Dit gaat vaak gepaard met ademhaling oefeningen die worden geïntroduceerd door de leraar tijdens de les. Hiermee kan je jezelf even helemaal focussen op je ademhaling en geef je je over aan je eigen vermoeidheid en stress. Je denkt alleen nog maar even aan de ademhaling, waardoor je de rest vergeet. Al is het maar voor even.