Yoga Sadana
Image default
Aanbiedingen

Welke Havaianas-slippers moet ik kiezen?

Havaianas zijn slippers met een platte zool. Ze worden meestal terloops gedragen omdat ze zijn gemaakt met een harde basis en een band tussen de tenen hebben. De Havaianas zijn de perfecte slippers voor mannen en vrouwen. Ze lopen comfortabel en zijn meestal gemakkelijk schoon te maken. 

De Havaianas slippers zijn voor zowel mannen als vrouwen beschikbaar. Ze zijn allebei te koop in verschillende kleuren. De kleuren kunnen variëren van zwart tot aan goud, dus keuze genoeg! Ook kan je kiezen voor Havaianas met een leuk printje. Misschien lijkt het erop dat de heren en dames Havaianas hetzelfde zijn, maar dat zeker niet het geval. Er zit namelijk wel degelijk een verschil in.

Dames Havaianas worden gekenmerkt door de smallere band over de voet. Een ander degelijk verschil tussen heren Havaianas en dames Havaianas is de pasvorm. De vrouwelijke variant hebben een smallere pasvorm dan de mannen. 

Naast een assortiment voor volwassenen is er ook een collectie voor kinderen. Wil je graag dat jouw kind met dezelfde slipper aan loopt, dan kan dat met Havaianas. Ook de kindercollectie is te verkrijgen in verschillende kleuren! Voor de kids zijn er niet alleen slippers, maar ook sandalen. Daarnaast hebben de allerkleinste maten een hielbandje, zodat je kind er veilig op kan lopen zonder dat die uitvalt.

Zorg dat je de juiste keuze maakt bij de aanschaf van Havaianas slippers. Ieder zijn voet is weer anders en iedereen heeft weer een andere pasvorm. De ene heeft smallere voeten dan de andere. Kijk dus goed welke slipper het beste past bij jou voet. Gelukkig is er bij Havaianas genoeg keus, dus voor ieder wat wils!

Het succes van het merken is gebaseerd op het vermogen om uit te breiden van een slipper van één kleur tot meer dan vijfentwintig stijlen. Terwijl de wortels eenvoudig zijn, zijn Havaianas een wereldwijd fenomeen geworden. Het bedrijf heeft zijn bereik uitgebreid en wordt verkocht in meer dan 120 landen, met Brazilië die de grootste markt voor het merk is. Het merk is namelijk ook begonnen in Brazilië. Pas in het jaar 2000 heeft het merkt het over zee geprobeerd en met groot succes!

 

https://slippers.nl/