Yoga Sadana
Image default
Dienstverlening

Alle onderdelen die u voor de Traction Avant zoekt

De Citroën Traction Avant is een klassieke oldtimer die de tand des tijds uitstekend heeft weerstaan. Qua ontwerp en bouw was deze auto op veel manieren zijn tijd vooruit. Dit model was namelijk de eerste auto met voorwielaandrijving die Citroën in serie produceerde. Zodoende zijn er voor de Traction Avant nog genoeg bronnen te vinden om vervangende onderdelen te verkrijgen. Ook vandaag de dag rijden de Citroën TA’s nog vrolijk rond, bijvoorbeeld als luxe trouwauto. Lees verder als u ook uw Citroën TA weer als een zonnetje wilt laten rijden.

In een klassieker met een gerust hart op pad

Als u op zoek bent naar onderdelen voor uw Citroën Traction Avant, dan moet u bij José Franssen zijn. De meeste van de onderdelen zijn allemaal voorzien van het Parts Industries-keurmerk, welke garandeert dat de bouwkwaliteit vergelijkbaar is met de originele onderdelen op basis van criteria zoals materiaal, pasvorm en bescherming. Het spreekt voor zich dat moderne innovaties op het gebied van autobouw wel degelijk in deze onderdelen worden verwerkt. Zo kunnen ze zowel verbeterd als verduurzaamd worden; puur omdat u in een oldtimer rijdt, betekent het niet dat u dat hoeft te doen zoals het in 1934 ging! José Franssen biedt alle mogelijke materialen die u nodig heeft voor het onderhouden van uw Traction Avant. Luchtfilters, banden en uitlaatpijpen: allemaal authentieke reproducties van het originele model, maar gemoderniseerd om mee te komen in het rijden van de 21e eeuw.

Uw one-stop-shop voor Citroën onderdelen

Toeren in een klassieke Traction Avant die weer als een zonnetje rijdt dankzij nieuwe onderdelen is voor iedere auto-enthousiasteling een droom die uitkomt. In de webshop van José Franssen kunt u het brede aanbod doorzoeken, om ook uw Citroën TA weer heerlijk mee de weg op te nemen. Dit bedrijf biedt u echter meer dan enkel onderdelen voor de Traction Avant. Ook voor andere klassieke Citroën-modellen zoals de 2CV, DS en de HY, hebben zij een groot scala aan onderdelen op voorraad. Dit bedrijf garandeert dat u altijd kwaliteitsmaterialen koopt tegen een uiterst scherpe prijs. Op deze manier houdt u uw TA in uitstekende staat. Dat wilt u als autoliefhebber toch ook?!