Yoga Sadana
Image default
Aanbiedingen

Bedrukte glazen, leuk als afscheidscadeau

Iedereen kent het wel, dat moment waarop een collega aankondigt dat hij of zij het bedrijf gaat verlaten. Soms zie je het al aankomen, op een ander moment komt het als een totale verrassing. Maar hoe duidelijk je het soms ook aan ziet komen, altijd is daar een moment waarop je ineens realiseert dat er ook een leuk afscheidscadeautje moet komen.

Dit blog is niet een van de duizenden blogs die uitlegt hoe je een zo origineel mogelijk cadeau bedenkt. Want origineel is juist niet voorgekauwd. Daarnaast is het natuurlijk leuk als je echt iets unieks bedenkt voor jouw gewaardeerde collega.

Glas met bedrukking als blijvende herinnering

Je wilt met je afscheidscadeautje je waardering uitspreken maar ook bereiken dat iemand nog eens aan je terugdenkt. Dat laatste lukt het beste als iemand nog regelmatig naar je afscheidscadeautje kijkt. Bij mijn laatste afscheid kreeg ik van mijn directe collega’s leuke afscheidscadeautjes, maar van mijn werkgever kreeg ik een mooi afscheidspakket mee in de huisstijl van het bedrijf. Daarin zaten onder andere een koffiekopje met logo en een glas met bedrukking. Deze gebruik ik nog dagelijks en ik denk dat ook nog met regelmaat terug aan dit bedrijf.

Glazen bedrukken is toch heel duur?

Nu zul je wellicht denken dat het vrij duur is om glazen te laten bedrukken. Dit is wel het geval als je dit voor 1 glas laat doen. Maar als je alvast wat in het voren besteld (bijvoorbeeld 24 of 36 stuks) dan ben je eigenlijk heel voordelig uit. Niet dat het afscheidscadeautje niks mag kosten, maar wel om een leuk kwaliteitsaandenken wat dagelijks gebruikt wordt zonder dat dit heel erg in de papieren gaat lopen.

Daarnaast zijn de bedrukte glazen multi-inzetbaar als je ervoor kiest om bijvoorbeeld je bedrijfsnaam of logo erop te zetten. Dan is het meteen ook een mooi relatiegeschenk of bedankje voor je leveranciers. Het mooie is dat vrijwel iemand een glas zomaar wegdoet en dus blijft men het tot in lengte van jaren gebruiken en is steeds jouw beeldmerk onder de aandacht.

Maar ook als je het exclusief als cadeautje houdt is het mogelijk om tegen beperkte kosten een leuk glas te laten bedrukken.

Pakketje met bedrukte glazen

Als je het helemaal serieus wilt aanpakken kun je ook een leuk pakketje samenstellen met daarin een karaf en twee drinkglazen, of een leuk koffiekopje en theeglas met daarop je logo of bedrukking. Dan maak je er echt een pakketje van en wordt het een mooi geheel om te overhandigen.

Ik weet zeker dat je oud-collega dit geschenk zal waarderen en dat hij of zij er nog regelmatig met plezier naar zal kijken en het zal gebruiken. 

Ps. nog een laatste tip. Wacht niet tot je collega het vertrek aankondigt, dan heb je soms nog maar een paar dagen. Dit cadeautje kun je prima op voorraad hebben voor het moment dat het afscheid daar is!

 

https://www.rikegroup.com/