Yoga Sadana
Image default
Vakantie

6 dingen die je niet mag missen in Treviso

Treviso wordt ook wel klein Venetië genoemd vanwege de gelijkenissen met Venetië. Het heeft dezelfde grachten en geeft het gevoel alsof er rechtstreeks vanuit het water gebouwd is. Het is één van de meest mooie plekken en een goede volgende vakantiebestemming.

Het is dan handig om een idee te hebben van de activiteiten die in Treviso te doen zijn. Je kunt er goedkoop een auto huren bij verschillende autoverhuurbedrijven. Huurauto’s zijn betaalbaar in Treviso. Je kunt van tevoren auto’s met elkaar vergelijken om binnen je budget te blijven.

6 dingen die je niet mag missen tijdens jouw bezoek aan Treviso

We zullen een aantal mooie plekken bespreken. Deze mag je niet missen. We benoemen ook een aantal activiteiten om je bezig te houden tijdens je bezoek. Vergelijk huurauto’s met elkaar als je de goedkoopste zoekt. Een huurauto heeft een positief effect op jouw verblijf. Vergelijk autoverhuurbedrijven in Treviso zoals Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo, Enterprise, Dollar, Keddy By Europcar, InterRent, Payless, Green Motion, Firefly, Flizzr, Surprice, Goldcar, Rhodium en Global.

1.      Piazza dei Signori

Dit is een Paleis uit de Renaissance, gebouwd in de 15e eeuw. Het is een politiek belangrijk gebouw. Dankzij de geschiedenis is dit gebouw ook een attractie voor de meeste bezoekers. Er is veel te ontdekken in dit paleis. Het bestaat uit drie gebouwen en een aantal oude huisjes uit de 15e en 16e eeuw, die dichtbij het paleis staan. Ook staat er een oude kerk, die zeker een bezoekje waard is.

2.      Kathedraal en museum Diocesano

Dit is een oude kathedraal uit de 15e eeuw. Het heeft 5 koepels en het is een belangrijke gebouw voor religieuze doeleinden. Er is veel te ontdekken in de kerk. Zoek naar The Annunciation van Titiaan, een schilderij dat in 1517 geschilderd werd. De sculpturen en monumenten maken je nieuwsgierig naar de geschiedenis van dit gebouw.

3.      Stadsmuren en poorten

Treviso was een Romeinse stad en daarom zijn de muren en poorten gebouwd volgens de Romeinse architectuur. De stad is omringd met stadsmuren die je moet verkennen. Je zult versteld staan van de prachtige, magnifieke poorten die de stad doen herinneren aan het heersen van het Romeinse Rijk.

4.      Museo Civico di Santa Caterina

Dit is een beroemd en belangrijk Romeins museum in de stad. Bezoek dit museum om de monumenten en historische eigendommen van de Romeinen te ontdekken. Een museum is een interessante plek voor mensen die de architectuur en geschiedenis willen ontdekken. In dit museum vind je veel informatie over de Romeinse cultuur en architectuur.

5.      San Nicolò

Dit is een oude kerk uit de 13e en 14e eeuw. De kerk is meerdere keren gerestaureerd maar heeft nog steeds kenmerken van vroeger. Je vindt er veel monumenten en schilderijen die je zullen verbazen. In de kerk is veel te ontdekken. Het is niet alleen een religieuze plek, maar staat ook bomvol met kunst.

6.      Villa Emo

Dit is één van de meest magnifieke en mooiste villa’s in de stad. Gebouwd in de 16e eeuw en het weerspiegelt een sociale verandering. Het is één van de belangrijkste architecturale troeven voor de inwoners van Treviso. Je kunt hem zowel van binnen als van buiten ontdekken. Het is geweldig.

De top 6 plekken die je onderhoudende activiteiten gaan bieden zijn hierboven genoemd. Er zijn nog veel andere mooie plekken die je kunt ontdekken tijdens je verblijf in Treviso.

 

https://www.autoitaly.nl