Yoga Sadana
Image default
Vakantie

Vakantie vieren in de bollenstreek

In Nederland zijn er veel mooie plekken om vakantie te vieren. Bent u op zoek naar een plek waar u kunt zwemmen, wandelen of surfen? Dan is bungalowpark Noordwijk een ideale bestemming. Op 2,5 km van het park vindt u het brede strand van Langevelderslag waar u heerlijk kunt zwemmen. In vijf minuten fietsen kunt u deze plek al bereiken. Op deze locatie vindt u verschillende eetgelegenheden. Dus ideaal om een dag door te brengen. Ook ligt het bungalowpark vlakbij de badplaats Noordwijk. Daarnaast ligt nabij het bungalowpark het Oosterduinse Meer. Hier kunt u een mooie wandeling (met de hond) maken. Ook heeft u hier de mogelijkheid om te zwemmen, surfen of vissen.

Op het bungalowpark van Sollasi vindt u verschillende soorten huisjes en studio’s. Voor 2 personen kunt u een studio huren. Voor 4 personen kunt u een standaard of comfort bungalow huren. Ook zijn er een bungalows voor 6 personen.

Kamperen bij de bossen en duinen

Wilt u graag kamperen vlakbij de bossen en de duinen? Dan is camping bollenstreek een goede optie. De camping van Sollasi ligt aan de rand van een bos- en duingebied in Noordwijkerhout. Het is een ideale plek om mooie wandelingen of fietstochten te maken. Gaat u in het voorjaar kamperen? Dan is het een aanrader om een dagje de Keukenhof te bezoeken. Dit bloemenpark ligt vlakbij de camping. Hier loopt u door prachtige bloembollenvelden waaronder verschillende tulpensoorten.

Op de camping vindt u groene en ruime kampeerplekken waar u uw tent, caravan of kamper neer kunt zetten. Ook vindt u op de camping een veilige speeltuin voor de kinderen, twee tennisbanen, watertappunten en ruime parkeergelegenheid. Voor het vermaak is er een kantine waar u kunt deelnemen aan een bingo-, dart of kaartavond. Op de camping zijn er sanitaire voorzieningen en een was cabine voor baby’s en peuters. Ook is er een wasserette en voor uw chemisch toilet is er een stortplaats aanwezig.

https://www.sollasi.nl/