Yoga Sadana
Image default
Vakantie

Weekendje van der Valk? Geniet van korting!

Uw geliefde verassen met een romantisch weekendje weg? Of er met het hele gezin een weekendje op uit inclusief een overnachting? Een nachtje weg met aanbieding kan veel voordelen met zich mee brengen.

Er tussenuit gaan geeft een positief effect, zowel fysiek als mentaal. U kunt uw hoofd volledig leeg maken en echt even tot rust komen. Ook binnen het gezin kan een weekend weg voor een hoop ontspanning zorgen. Wanneer een nachtje weg ook nog een aanbieding is dan scheelt dit weer in de portemonnee. Kortom: een nachtje met aanbieding op z’n tijd is zeker aan te raden!

Laat je verrassen door Van der Valk!

Van der Valk biedt meerdere aanbiedingen voor het perfecte nachtje weg. Daarnaast bieden de hotels ook verschillende arrangementen die u kunt combineren om er lekker op uit te gaan, bijvoorbeeld met uw geliefde of uw gezin. Kies bijvoorbeeld voor een arrangement waarmee u een bezoek brengt aan een attractiepark, een dierentuin of verken de stad tijdens een stedentrip.

Na een gezellige dag weg kunt u heerlijk uitrusten in de hotelkamer. Met het ruime aanbod van verschillende soorten kamers en suites zit er voor iedereen wel een perfecte match tussen. Als gast kunt u gratis gebruik maken van de eventueel beschikbare wellness- en fitnessfaciliteiten. Zo kunt u in sommige hotels bijvoorbeeld ontspannen in de sauna of baantjes trekken in het zwembad. 

3 Overnachtingen en slechts 2 betalen! 

Wilt u er meerdere nachten tussenuit? De Van der Valk deals zorgen ervoor u de perfecte overnachting naar keuze vindt voor een scherpe prijs. Zo biedt Van der Valk bijvoorbeeld de 3=2 deal aan. Met deze deal kunt u 3 dagen overnachten in één van de deelnemende hotels en u betaalt er maar 2! Ideaal voor als u een midweek of lang weekend weg wilt. Goed nieuws! U kunt het hele jaar door van de leukste deals genieten. Van der Valk heeft namelijk voor elk seizoen verschillende deals opgesteld.  Of u nu gaat voor een lang of kort verblijf, er is voor ieder wat wils!

https://www.valkverrast.nl/