Yoga Sadana
Image default
Dienstverlening

Letselschade advocaat Den Haag no cure no pay

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat Den Haag no cure no pay? Dan kunt u terecht bij Thomas van Dijk. Samen met zijn team is Van Dijk gevestigd in Zoetermeer. Hier helpt hij slachtoffers van letselschade met het claimen van een schadevergoeding bij de tegenpartij. Of u nu letsel hebt opgelopen in het verkeer, op uw werk of door een medische fout van een arts, Van Dijk staat graag voor u klaar. Door zijn jarenlange kennis en ervaring als letselschade advocaat, kunt u rekenen op de juridische steun die u nodig heeft. Daarbij werkt Van Dijk volgens het no-cure-no-pay principe, wat betekent dat u niet hoeft te betalen als u geen schadevergoeding ontvangt.

LSA advocaat Van Dijk

Thomas van Dijk is lid van de vereniging van letselschade advocaten en mag zichzelf daarom LSA advocaat noemen. Niet elke letselschade advocaat is een LSA advocaat. Hiervoor moet aan een aantal specifieke eisen worden voldaan. Zo laat een LSA advocaat zich regelmatig bijscholen, beschikt hij altijd over de juiste diploma’s en certificaten en heeft hij ruime ervaring met letselschade zaken. Van Dijk advocaten hebben alle kennis in huis om uw zaak succesvol af te kunnen ronden. Er wordt zelfs samengewerkt met deskundigen op het gebied van ARBO recht, medisch specialisten en actuarieel rekenaars om het gewenste resultaat te kunnen behalen.

Kosten letselschade advocaat

Wilt u de hulp van een letselschade advocaat inschakelen, maar maakt u zich zorgen over de kosten? Bij Van Dijk hoeft u niet bang te zijn dat u voor verrassingen komt te staan. Alle afspraken worden zwart op wit gezet en daarbij zijn de kosten te verhalen op de tegenpartij als de aansprakelijkheid vastgesteld is. Wilt u weten wat letselschade advocaat Van Dijk voor u kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvend en gratis eerste gesprek aan.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl