Yoga Sadana
Image default
Dienstverlening

Kewodak, het betrouwbare dakdekkersbedrijf met kennis van zaken

Wilt u voor een dakdekker in Rotterdam een dakdekkersbedrijf inhuren dat betrouwbaar is en kennis van zaken heeft? Dan is dakdekkersbedrijf Kewodak uit Alphen aan den Rijn een goede keuze. Aan dit bedrijf, dat meer dan 35 jaar geleden is opgericht, heeft u een uitstekende partij. Ze werken niet alleen conform de laatste richtlijnen op het gebied van veiligheid. Ze zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de dakdekkersbranche en hebben een gezonde en zeer ruime dosis ervaring opgebouwd sinds de oprichting van het bedrijf.

Kewodak focust zich op werkzaamheden op en rondom platte daken. Alle soorten werkzaamheden worden voor bedrijven en particulieren uitgevoerd. Meerdere grote en succesvolle projecten bij bedrijven staan op hun naam. Zoals bijvoorbeeld een dakrenovatie bij Schiphol, duurzame en isolerende daken bij Lidl Nederland, witte daken met zonnepanelen bij BMW Nederland, nieuwe dakbedekking op wooncomplexen in Gouda en een volledige dakrenovatie in Nootdorp.

Heeft u een dakdekker nodig voor het repareren van de huidige dakbedekking? Is de gehele dakbedekking aan vervanging toe? Of hebt u interesse in het verduurzamen van uw dak? Voor welke werkzaamheden u dan ook een dakdekker zoekt, Kewodak staat voor u klaar. In het geval van schade aan de dakbedekking wordt deze vakkundig gerepareerd. Natuurlijk wordt de gehele dakbedekking zorgvuldig gecheckt, zodat u zeker weet dat u, na het vertrek van de specialisten van Kewodak, weer een gezond en schadevrij dak boven uw hoofd heeft.

Kewodak komt naar u toe

Bent u ook op zoek naar een dakdekker, bevalt het u zeer wat u hier leest over dakdekkersbedrijf Kewodak? Alleen bent u niet woonachtig in Rotterdam maar op zoek naar een dakdekker in Katwijk? Dan hebben we goed nieuws voor u: ook in Katwijk komt Kewodak gewoon naar u toe! Gaat het om het platte dak van uw eigen woning? Of om een scholengemeenschap waarbij de daken gerenoveerd moeten worden? Of wil de Vereniging van eigenaren het dak van een appartementencomplex verduurzamen? De dakdekkers van Kewodak zien in elke klus een leuke uitdaging en draaien nergens hun hand voor om. Via de website van Kewodak kunt u in contact komen en een vrijblijvende afspraak maken.

https://www.kewodak.nl/