Yoga Sadana
Image default
Dienstverlening

Online een naambord kopen bij Naambordkopen.nl

Een emaille naambord, een naamplaat van hout, een RVS naambord, een verlicht exemplaar en een RVS naambord: bij naambordkopen.nl zitten ze in de collectie.

Heeft u een nieuw naambord nodig voor naast de voordeur? Wij gaan een paar mooie modellen voor u beschrijven. U kunt ze vandaag nog aanschaffen via www. naambordkopen.nl.

Cottage naamplaten

De cottage naamplaat met afbeelding heeft een huiselijke uitstraling. De kleuren van de borden zijn warm en naturel. De landelijke afbeeldingen sluiten perfect aan bij de cottage stijl. De tekst wordt standaard in hoofdletters en in reliëf op de plaat aangebracht. Mogelijke kleurencombinaties van bord – tekst zijn:

–        wit – zwart;
–        zwart – wit;
–        zwart – goud;
–        blauw – wit;
–        groen – crème.

Er zijn in totaal 26 plaatjes om uit te kiezen. Denkt u dan aan dieren als een vlinder, duif, hond, poes, konijn, paard en haan. Andere opties zijn een huisje, zeilboot en tractor. Maar misschien vindt u een eik, korenschoof of lavendeltakjes veel leuker? Er is ruimte voor twee regels tekst met tien karakters.

Houten naamborden

Kijken we naar de serie houten naamborden dan is de volgende onderverdeling gemaakt: handgeschilderd, gegraveerd, Engelse style, handmodellen, schorsdelen en speciale modellen. Helaas hebben we binnen dit artikel niet de ruimte om ze allemaal toe te lichten. We concentreren ons op de schorsdelen. De naam zegt het al, de borden worden gemaakt van de schors – het buitenste deel – van bomen. Naambordkopen.nl levert ze in diverse maten. Het gaat om een natuurlijk materiaal en dat betekent dat ieder bord net iets anders is. Uw naam wordt met de hand op de plaat geschilderd. Schorsdeel naamborden hebben een natuurlijke, basic, down-to-earth uitstraling.

Solar naamborden

Naamplaten van een heel ander kaliber zijn de solar verlichte borden. Ze hebben een ingebouwde zelf opladende batterij op zonne-energie. De behuizing is van RVS. Qua kleur van huisnummer en naam is er veel mogelijk. Van bordeauxrood tot lichtblauw. Van donkerblauw tot ivoor. En wit en zwart natuurlijke. Groot voordeel van solar borden is dat uw huis ook in het donker goed vindbaar is voor bezoek, de postbode en de pakketbezorger.

 

https://naambordkopen.nl/