Yoga Sadana
Image default
Dienstverlening

De Dakmakers bieden u de beste dakservice voor platte daken

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u écht goede dakservice kan bieden op een plat dak? Dan is dakdekkersbedrijf De Dakmakers het bedrijf waar u moet zijn! Wij durven over onszelf te zeggen dat we eerlijk, gespecialiseerd, punctueel en uiterst bekwaam zijn. En met onze dakservice houden wij ons niet aan kantoortijden. Wij zijn altijd bereikbaar voor plotselinge schade aan uw platte dak, u kunt ons 24/7 bereiken voor noodsituaties. Want wij beseffen ons dat het weer, waardoor veel schade aan daken kan ontstaan, zich totaal niets aantrekt van kantoortijden. Stormen, fikse hagelbuien of onweersbuien razen door het land wanneer zij daar zin in hebben. Dus ook ’s nachts, in de weekenden en tijdens feestdagen. En ja, natuurlijk staan wij ook dan direct voor u klaar. Want niets is ellendiger dan dagen te moeten wachten op een dakdekker die de schade kan herstellen terwijl u er bijvoorbeeld helemaal niet meer droog bij zit. En hoe langer er gewacht wordt met het herstellen van de schade, hoe groter de schade kan worden.

Ons bedrijf De Dakmakers is gevestigd in de Randstad. Bij iedereen die woont in de Randstad, Zuid-Holland, Noord-Holland en ’t Groene Hart zijn wij zeer snel ter plaatse. Onze gecertificeerde technici gaan zowel bij weer als bij geen weer gewoon uw dak op, zodat u weer met een gerust hart kunt slapen, droog zitten of naar uw werk kunt.

Voorkomen is vanzelfsprekend beter dan genezen

Vanzelfsprekend is het natuurlijk het beste om schade aan uw dak te voorkomen. Dit kan, met gedegen onderhoud plat dak. Dit kunnen wij voor u realiseren. Ons advies is om één tot twee keer per jaar uw dak te laten inspecteren door onze professionals. De lente en/of de herfst is een uitstekend seizoen voor inspectie van het platte dak. Onze dakdekkers inspecteren de dakbedekking op scheurtjes, kieren bij de randen en andere oneffenheden. Indien er kleine schade wordt opgemerkt wordt deze direct gerepareerd. Komen we grotere schade tegen, dan bespreken we dit eerst met u en komen daar op een later tijdstip voor terug. Het gehele dak wordt nog schoongemaakt, ontdaan van bladeren en andere troep en de afvoeren worden gecheckt. Na ons bezoek kan uw dak er weer een tijdje perfect tegenaan!

https://www.dakmakers.nl/