Yoga Sadana
Image default
Beauty en verzorging

VOORDELEN VAN ZONNEBRAND

Ultieme bescherming tegen zon en vrije radicalen. De COSRX luxueuze verzorging biedt een extra barrière die de huid helpt te beschermen tegen uitdroging, schade door UV straling, invloeden van buitenaf en het verouderingsproces. De poederachtige textuur geeft direct extra hydratatie, herstelt de huidbarrière in slechts 24 uur, ziet er fijnliniavrij uit en zorgt voor een mooie teint.

Regelmatig zonnen doen we liever niet, maar als je huid toch gevoelig is voor de buitenlucht, dan is het wel fijn dat er nu een beschermende crème is die alle negatieve effecten van de zon en invloeden van buitenaf tegengaat. Niet alleen voorkomt het uitdroging en schade door UV-straling, dankzij het verzorgende karakter ervan, herstelt de Adverse Effects Multivitamin Serum primair de huidbarrière in slechts 24 uur. Ook fijn: met deze crème zorg je dat je huid er jeugdiger uitziet door fijne lijntjes te camoufleren en een mooie teint te creëren.

We willen allemaal een jeugdige, gezond uitziende huid. Maar overmatige blootstelling aan zonlicht kan een jeugdige teint beschadigen door het verschijnen van fijne lijntjes en rimpels te vergroten. Van Australië’s nummer één merk in zonnebrandcrèmes komt onze meest geavanceerde huidverzorging voor een gezonde en mooi uitziende huid, die helpt beschermen tegen vroegtijdige veroudering. Onze hydraterende formule met co-enzym Q10 bevat antioxidanten om een mooie en stralende huid te helpen ondersteunen.

Elke dag worden we blootgesteld aan schadelijke ultraviolette (UV) stralen in het zonlicht, die vroegtijdige huidveroudering, rimpels en zelfs huidkanker kunnen veroorzaken. Gelukkig is zonnebrandcrème zeer effectief om het risico op verschillende vormen van huidkanker, met name melanoom, te verminderen. Dit type huidkanker staat bekend als zeer agressief en kan voor veel vrouwen levensbedreigend zijn, vooral voor vrouwen van in de twintig. U moet zich echter dagelijks insmeren met zonnebrandcrème om de cumulatieve bescherming over de dagen en maanden te zien.

We weten allemaal dat korean skincare zonnebrandcrème essentieel is voor de bescherming tegen de zon, maar wist u ook dat het regelmatig aanbrengen van zonnebrandcrème het uiterlijk en de gezondheid van uw huid kan verbeteren? Dermatologen zeggen al lang dat een gezonde huid een huid is die tegen de zon beschermd is. Recente studies hebben aangetoond dat het regelmatig aanbrengen van zonnebrandcrème de sleutel is tot een stralende en jeugdig uitziende huid. Maak er een gewoonte van voordat je ’s ochtends de deur uitgaat en je zult er niet alleen de vruchten van plukken, maar er ook nog eens geweldig uitzien!

https://www.kocosmo.nl/