Yoga Sadana
Image default
Beauty en verzorging

Mesotherapie voor de huid in Amsterdam

Bij professionele mesotherapie Amsterdam kun je terecht voor allerlei behandelingen voor de huid. Wij zijn gespecialiseerd en beschikken over de juiste diploma’s, en maken uitsluitend gebruik van de beste materialen. Onze specialisatie ligt bij de mesotherapie en mensen komen dan ook vooral voor deze behandeling bij ons. En zijn bereid om ver te reizen voor deze behandelingen zo hebben wij klanten door heel Nederland. Daarnaast doen we ook andere behandelingen in onze praktijk die goed zijn voor de huid. En geven graag advies bij vragen over de juiste verzorging, en bel gerust voor een afspraak. 

Wat is mesotherapie? 

Mesotherapie is een behandeling die voor een betere herstel van de huid moet zorgen. Hierbij breng je stoffen aan op de huid, maar ook in de via injecties. Deze moeten op zijn beurt weer zorgen voor een betere doorbloeding. Hierdoor hersteld je huid veel beter en sneller dan normaal. En als je het dan ook nog is ondersteund met de juiste huidproducten word je huid steeds beter en gezonder. Deze methode is bedacht door dokter Pistor, en is te verdelen in 2 vormen.  Waarbij we de oude formule hebben verbeterd, en hierdoor dus een tweede formule hebben gemaakt. Deze noemen we ook wel de moderne therapie.

Twee soorten mesotherapie 

Bij mesotherapie onderscheiden we 2 soorten een klassieke vorm en een moderne vorm. Bij de klassieke vorm en ook de oudste vorm, maken we gebruik van een middel wat je kunt smeren en spuiten. Een combinatie van mineralen en aminozuren om een zalf te maken. Omdat er steeds betere techniek is maken de meeste gebruik van de moderne vorm. Met een paar kleine veranderingen kunnen we ervoor zorgen dat de huid zichzelf hydrateert, zonder hulp van de zuren. Wel is het zo dat voor een beter effect, toevoeging van deze zuren wel beter is. voor een snellere werking en resultaat.