Yoga Sadana
Image default
Beauty en verzorging

One of a kind trouwringen vind je bij Bijzondere Trouwringen

Waar kun je aan denken bij exclusieve trouwringen? Bijvoorbeeld aan een unieke vormgeving, een stoere uitstraling, een verrassende combi van materialen en ook aan exclusieve details. We lichten er een heel speciaal setje ringen uit: trouwringen met een gezicht!

Edelsmid Hildardjan Verweij heeft ze de toepasselijke naam Viso gegeven. Bij dit model worden de profielen van jouw gezicht en dat van je aanstaande in de ring verwerkt. Beide gezichten in beide ringen. Van jullie zijaanzichten wordt een foto gemaakt die vervolgens in 3D verwerkt wordt. De lijnen van jullie profielen vormen de blauwdruk voor de golvingen van de ringen. Aan de ene kant je partner, aan de andere kant jij. En hebben jullie kinderen? Ook hun gezichten kunnen in de ringen weergegeven worden.

De vloeiende lijnen van deze ringen ogen natuurlijk en rustgevend. Viso ringen worden gemaakt van 14 of 18 karaat geelgoud, roodgoud of witgoud. En er is de optie de ringen van edelstaal te vervaardigen. Qua breedte zijn de mogelijkheden: 5, 6 of 7 mm. Op www. bijzonderetrouwringen .nl staan de actuele prijzen van deze trouwringen.

Unieke ringen om uit te kiezen

Unieke trouwringen, dat willen we toch allemaal? Een trouwring die het benoemen zeker waard is, is de zwarte zirkonium trouwring. De donkere kleur maakt dit materiaal echt anders dan andere materialen. Als je zirkonium combineert met elementen van witgoud of met een diamant ontstaat een kunstwerkje dat je de rest van je leven met trots zult dragen. Een voorbeeld is de Fosca.

Fosca is het Italiaanse woord voor somber. Dat heeft alles te maken met de donkere tint, maar een sombere ring is het zeker niet. De ring is gemaakt van intens zwart zirkonium. De damesring heeft in het midden een fonkelende diamant. De lijnen zijn strak en traditioneel. Zirkonium heeft een relatief licht gewicht en dat zorgt voor veel draagcomfort. De subtiele bolling aan de binnenkant verhoogt dat comfort nog eens. De Fisca is leverbaar in drie breedtematen: 3, 4 en 5,2 mm.

https://www.bijzonderetrouwringen.nl