Yoga Sadana
Image default
Dienstverlening

Theorie examen 1 dag

Je rijbewijs halen kan erg leuk zijn, maar het theorie examen is iets waar je niet echt naar uitkijkt. Urenlang lezen, saaie informatie in je hoofd stampen en dan maar hopen dat je direct slaagt. Bij 123-theorie.nl vinden we dat dit anders kan. Wij bieden je de mogelijkheid van een theorie examen 1 dag. Het kost je dan slechts een dag om alles te leren wat je moet weten. En je kunt dezelfde dag slagen voor je theorie examen. Het gaat niet alleen een stuk sneller, maar is ook veel leuker dan leren uit een boekje en proefexamens maken.

123-theorie.nl

123-theorie.nl biedt elke week cursussen aan op verschillende plekken in Nederland. Wij zijn altijd wel te vinden in een stad bij jou in de buurt. Als je bij ons een cursus volgt, dan geven we jou de garantie dat je slaagt binnen een dag. Is dit toch niet het geval, dan kun je de volgende cursus gratis volgen, om alsnog te slagen voor je theorie. En leer je minder snel dan anderen, omdat je bijvoorbeeld dyslexie, faalangst of ADHD hebt? Dat is geen probleem, want hier kunnen we rekening mee houden tijdens de cursus. Onze manier van lesgeven zorgt ervoor dat iedereen kan slagen, met of zonder leerbeperking.

Hoe lang is autotheorie geldig?

Om je praktijkexamen te kunnen doen, heb je eerst je theorie certificaat nodig. Veel mensen vragen zich daarom af, hoe lang is autotheorie geldig? Geen zorgen, als je je theorie eenmaal gehaald hebt, dan is er nog genoeg tijd om te kunnen slagen voor je praktijkexamen. Je theorie certificaat is namelijk 1,5 jaar geldig. En mocht je binnen deze tijd niet in staat zijn om je rijbewijs te halen, dan hoef je gelukkig niet helemaal opnieuw te beginnen met leren voor je theorie. Het enige wat je hoeft te doen is je geheugen opfrissen.

https://www.123-theorie.nl/