Yoga Sadana
Image default
Dienstverlening

Your Business Online voor sterke sociale media

Voortaan je Instagram uitbesteden kan een wereld van verschil maken. Zeker als je het volledige pakket overdraagt. Vanzelfsprekend gaat alles in nauw overleg met jou en word je met zekere regelmaat op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

Een partner die voortaan voor jouw bedrijf Instagram en eventueel ook andere social media kan bijhouden is Your Business Online. Dit is een ervaren bureau met enthousiaste experts op het gebied van analyse, design en verkoop. Wat kan het overhevelen van de Instagram-werkzaamheden naar Your Business Online concreet betekenen?

· een nieuwe, doeltreffende marketing strategie waarbij ingespeeld wordt op de laatste Instagram-trends;

· het regelmatig posten van nieuws, foto’s, filmpjes et cetera om het contact met je klanten warm te houden;

· binnen aanzienlijke tijd een verbetering van de omzetcijfers.

Waar het eigenlijk allemaal om draait is dat je zichtbaar wordt op Instagram tussen al die andere bedrijven. En dat je vervolgens zichtbaar blijft natuurlijk. Dit kost tijd en energie en het is zeker geen eenmalige investering. Social media bestaan bij de waan van de dag. Iedere dag opnieuw moet worden afgewogen of, hoe en waar je iets post.

Social media uitbesteden zorgt er in ieder geval voor dat jij je werk kunt blijven doen zoals je dat nu doet. Wat je erbij krijgt, is een team dat zich voortaan ontfermt over Facebook, Twitter, Instagram en alle andere kanalen waarop je actief bent. Een team dat niet boven je staat, maar naast je. Uitbesteden betekent niet dat je alles uit handen geeft. Jij bent en blijft degene die bepaalt wat er wanneer gebeurt.

Maar je kunt je voortaan wel laten informeren en adviseren door mensen die er echt verstand van hebben. De medewerkers van Your Business Online hebben voor dit werk gestudeerd, zijn inmiddels zeer ervaren en ze volgen alle sociale media op de voet. Ze staan in nauw contact met medewerkers van alle platformen. Dit betekent dat zij – en jij dus ook! – als eersten op de hoogte zijn van nieuwe tools, toepassingen en hypes.

https://www.yourbusinessonline.nl