Yoga Sadana
Image default
Dienstverlening

Gun jezelf een cursus bij De eerste verdieping

De opleiding NLP master is een aanrader voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen. De een wil meer bereiken op het werk. De ander heeft de behoefte zich relaxter te voelen in een relatie. Weer een ander is er eindelijk aan toe oude patronen -die al in de jeugd ontstonden- te doorbreken.

Wat voor iedereen geldt, is dat persoonlijke groei vooral geleerd wordt door oefenen, oefenen en nog een oefenen. Duidelijker communiceren, eerder je grenzen aangeven en het lef hebben een stap extra (of juist minder!) te zetten: dit zijn geen zaken die je ineens onder de knie hebt. Je probeert het een keer uit, komt erachter waarom het zo moeilijk is, leert ervan en gaat er nog een keer voor. Stapje voor stapje zul je je het nieuwe gedrag eigen maken. De handvatten om tot dit soort veranderingen te komen, krijg je bij De eerste verdieping. Je hebt de keuze uit verschillende opleidingen, allemaal met hun eigen accenten en uitgangspunten. Een paar voorbeelden:

· NLP Practitioner;

· Systemisch Werk;

· Coachen met impact;

Zit je krap in je tijd dan is een dag- of avondworkshop wellicht iets voor jou. Onderwerpen die aan bod komen zijn: familieopstellingen, verlies en rouw, dochter van jouw moeder en NLP voor jongeren. Laatstgenoemde training richt zich op jonge mensen in de leeftijd van 17 tot en met 24 jaar. Dingen waar veel jongens en meiden tegenaan lopen, zijn: studiestress, geen keuze kunnen maken tussen werken en studeren, perfectionisme, heel veel denken en uiteindelijk niet al te veel doen, onzekerheid en faalangst.

Tijdens de informatieavond NLP voor jongeren krijg je te horen wat een NLP opleiding voor jou in petto heeft. Misschien is het nu een te grote stap om je op te geven voor deze workshop. Wat je zou kunnen doen, is een persoonlijk gesprek aanvragen met één van de coaches bij De eerste verdieping. Zie het als een vrijblijvende, eerste kennismaking en oriëntatie. Je kunt al je vragen stellen en krijgt uitleg over opleidingen en workshops die aansluiten bij jouw behoeften.

https://www.1e-verdieping.nl