Yoga Sadana
Image default
Dienstverlening

Zorgverzekering kiezen 2021

Blijft u volgend jaar bij uw huidige zorgverzekeraar, of gaat u op zoek naar een verzekering die beter bij u past? Aan het einde van elk jaar heeft u de kans om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar of uw huidige zorgverzekering aan te passen. Maar een goede zorgverzekering kiezen voor 2021 is niet eenvoudig.

Wilt u niet teveel uitgeven aan de zorgpremie en wel ruime vergoedingen ontvangen voor zorg? Stelt u een  persoonlijke benadering en betrokkenheid erg op prijs? Als u woonachtig bent in Overijssel en Gelderland kunt u rekenen op regionale zorgverzekeraar Salland.

Regionaal voordeel

Salland is er speciaal voor iedereen die in Gelderland of Overijssel woont. Wij zijn anderhalve eeuw geleden begonnen met het bieden van zorgverzekeringen en vandaag de dag kunt u nog steeds op ons rekenen. Als u graag een betrouwbare zorgverzekeraar heeft, die uw welzijn belangrijk vindt, dan is Salland de zorgverzekeraar voor u. Wij houden ons niet alleen bezig met onze verzekerden, maar ook met de zorg in de omgeving. Hieraan leveren wij graag ons bijdrage. Dit doen wij door te investeren in diverse initiatieven die zich inzetten voor goede zorg.

Onze aanvullende verzekeringen

Bij Salland kunt u naast een basisverzekering kiezen voor het afsluiten van een aanvullende verzekering. U betaalt dan een iets hogere zorgverzekering premie 2021, zodat u vergoedingen kunt ontvangen voor specifieke behandelingen. Dit is bijvoorbeeld prettig als u vaker gebruik wilt kunnen maken van fysiotherapie, of als u speciale hulpmiddelen vergoed wilt krijgen. Ook voor een tandartsverzekering kunt terecht bij Salland. U kunt bij ons een dekking ontvangen tot 1000 euro per kalenderjaar. Dit komt goed uit als uw tandartsrekening flink op kan lopen. Weet u niet welke verzekering het beste is voor uw situatie? Wij denken graag met u mee.

https://www.salland.nl/